(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. máj. 26. 10:00
Hétfőn este 7-től bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután 4-től elsőáldozóink gyóntatása van a templomban, így aznap csak 3 óráig lesz szentségimádás a templomban, valamint a megszokott délutáni gyóntatási alkalom emiatt elmarad. Szombaton gyermekeink elsőáldozási szentmiséje délelőtt 10 órakor kezdődik. A délelőtti Oratórium elmarad. Az elsőszombati rózsafüzért a szentmise előtt együtt imádkozzuk a templomban. Jövő vasárnap már Úrnapja. A szentmise 10 óra helyett 9 órakor kezdődik, mivel a szentmise után ünnepélyes körmenetben körbehordozzuk az Oltáriszentséget...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 19. 10:00
Hétfőn, pünkösdhétfőn, a kelenvölgyi és albertfalvi plébániák közösségeinek közös napja lesz 9-től a délutáni órákig a kelenvölgyi templomkertben. 12 órakor ott a templomban szentmisét mondunk, ezért úgy Albertfalván, mind pedig Kelenvölgyben a megszokott hétfői szentmise elmarad. Mindenkit szeretettel várunk! A közösségi nap miatt a hétfői egész napos szentségimádás elmarad. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban. Szombaton az esti mise utáni gyóntatás most elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 5. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise után és minden esti szentmise előtt együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 21. 10:00
Hétfőn este 7-kor a felnőttek bibliaórája elmarad. A Szent Angéla kör viszont 7-kor megtartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjasklub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 14. 10:00
Hétfőn a Szent Angéla imakör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 7. 10:00
Elsővasárnap délután az 5 órai szentóra helyett délután 3 órakor, az isteni irgalmasság órájában imádkozunk a kitett Eucharisztia előtt hálát adva az Úr irgalmáért és könyörögve a világ békéjéért. Mindenkit szeretettel várunk! Hétfőn Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz, este a bibliaóra elmarad, mivel képviselőtestületi ülést tartunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 31. 10:00
Húsvétvasárnap vasárnapi miserendet tartunk. A délelőtti 10 órás szentmise végén tartjuk meg az ünnepi feltámadási körmenetet. Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon nem tartunk szentségimádást. Húsvét keddjétől ismét a megszokott rendben folytatódik az egész napos szentségimádás. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 24. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)