(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. szept. 24. 10:00
Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től a tavalyi tanévben imaiskolát végzők találkozója lesz a Közösségi házban. Pénteken, Szent Mihály arkangyal ünnepe lesz, mely egyházközségünk búcsúnapja...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 17. 10:00
Szerdán 16:30-tól sok szeretettel várjuk a Közösségi Házba az első ovis hittanra a gyerekeket szüleikkel együtt. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. Ebben az órában nem gond, ha a kisgyermekek hangosak, mászkálnak vagy a maguk módján próbálnak imádkozni. Emiatt kérjük a többi testvér megértését és türelmét erre az időszakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 10. 10:00
Hétfőtől indul az 5 napos Imaháló és szentségimás. Hétfőtől-csütörtökig ½ 8-tól este 6-ig, pénteki napokon meg este 8 óráig jöhetünk találkozni Jézussal. Imaháló és Lelkiőr szolgálatra jelentkezni bármikor lehet a kihelyezett telefonszámon. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub tartja első összejövetelét a Közösségi Házban. Idén délután 4 órakor kezdünk, hogy azok is el tudjanak jönni, akik a korai időpont miatt nem tudtak eddig részt venni. Várunk minden régi és új tagot. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)