(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. aug. 28. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban. Jövő vasárnap a reggeli 10-es szentmise már Veni Sancte...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 21. 10:00
Vas Gabesz és Judit szeretettel hirdeti, hogy Vince fiuk és jegyese, Kiss Szemán Johanna szentségi házasságot kötnek templomunkban. Mindazokat, akik örömükben szívesen osztoznak, szeretettel hívják és várják templomunkba a nászmisére jövő szombaton délután 3 órakor.
2022. aug. 14. 10:00
Szombattól visszaáll a hétköznapi miserend, vagyis mindkét helyen mondunk szokásos időben szentmiséket. Ugyanúgy az irodai nyitvatartás is a kiírtak szerinti. Hétfőn Nagyboldogasszony ünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 7. 10:00
Az elsővasárnapi szentóra elmarad. Augusztus 8-12 között az iroda szabadság miatt zárva van. Pénteken 10 és 11 óra között ügyeletet tartunk. Augusztus 15-én (egy hétfői nap) Nagyboldogasszony ünnepe lesz, mely parancsolt ünnep...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)