(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. jún. 25. 10:00
Kedden a plébánia és a templom területén lomtalanítást írt ki az Önkormányzat. Arra kérjük az erős férfiakat, hogy este 6 órára jöjjenek segíteni kipakolni a felesleges dolgokat. A nyár folyamán is, minden szerdán este az asszonytornát megtartjuk. Továbbra is várjuk a mozogni szerető 18-80 éves asszonyokat!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 18. 10:00
Hétfőtől a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis minden kedden és csütörtökön reggel ½ 8-tól este 6-ig jöhetünk az Úrral beszélgetni. Ezeken a napokon tartjuk nyitva a templomot is, a többi napokon nem, vagy csupán alkalomszerűen lesz nyitva a templom. De a "zárt templomos" napokon is folyamatosan imádságban hordozzuk egyházunkat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Ugyanebben az időben, tehát este 7-kor, a Közösségi Házban megbeszélést tartunk a fűnyírással és a kert karbantartásával kapcsolatban. Kérnénk mindenkit, aki elhívást érez erre a szolgálatra jöjjön el a megbeszélésre! Csütörtökön este ½ 8-tól, a Karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 4. 10:00
Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja a nyári szünet előtti utolsó találkozóját. Este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Este 7-től pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)