(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2021. dec. 26. 10:00
December 28-tól az iroda zárva van egészen január első munkanapjáig. Köszönjük a 12 fiatal áldozatos segítségét a fenyőállításkor. A karácsonyi ünnepi miserend a következőképpen alakul Albertfalván...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 19. 10:00
Ma a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online találkozót tart...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Ház nagytermében. Kedden 18:00-tól lesz az ALFA Forrás klub a közösségi ház nagy hittantermében, mely egyben az idei év utolsó összejövetele. A téli szünet után folytatjuk az ALFA Forrást, továbbra is szeretettel várunk mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik. Csütörtökön este ½ 8-tól, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött karizmatikus összejövetelt tart a Karizmatikus közösség a Közösségi Ház kis hittantermében...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 5. 10:00
A karitászcsoport az "Egymillió csillag a szegényekért" akció keretében a szenteltvíztartó mellé elhelyezett gyertyákat ajándékozza a kedves testvéreknek. Kérjük, aki teheti, a gyertyák melletti perselybe elhelyezett adományaival támogassa a rászorulókat! Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk a szentségimádási órát templomunkban. Hétfőn délután ½ 6-tól Mikulásváró estet tartunk a gyerekeknek a Közösségi Ház nagytermében...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)