(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. ápr. 24. 10:00
Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 17. 10:00
Húsvéthétfőn csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise, és aznap nem lesz szentségimádás! Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 10. 10:00
A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk. Nagyszerdán délután 4-től 6-ig - és igény szerint a mise után is - szentgyónási lehetőséget biztosítunk, hogy elvégezhessük a húsvéti szentgyónásunkat. Ezen a napon a katekumenek hittana elmarad, helyette este 7-től keresztutat járnak majd templomunkban. Nagycsütörtökön reggel ½ 8-tól együtt imádkozzuk a reggeli dicséretet. Utána este 6-ig szentségimádás lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 3. 10:00
Vasárnap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)