(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. nov. 26. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk a Közösségi Házban felnőttek számára. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A házaspárok hittana ez alkalommal elmarad, illetve áttevődik a másnapi, szombat délután kezdődő közösségi lelki napra. Minden házaspárt szeretettel várunk az adventi lelki napra a Közösségi Házban!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. nov. 19. 10:00
Vasárnap országos gyűjtést tartunk a karitász javára. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk! A mai napon a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től a felolvasás szolgálatát végzőket várjuk a Közösségi Házba, hogy velük a szolgálattal járó feladatokról, az olvasás technikai feltételeiről, illetve a szolgálat lelkiségéről közösen beszélgessünk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. nov. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant, bibliaórát tartunk a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a karizmatikus közösség tart mindenki számára imaszolgálattal egybekötött imaestet a Közösségi Házba...
2023. nov. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig Imaiskola alkalom lesz a kezdőknek a Kelenvölgyi Plébánián. Még most utoljára be lehet kapcsolódni azoknak is, akik eddig ezt még nem tették...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)