Szent Mónika Közösség

Keresztény Édesanyák Szent Mónika Közösségének tagjai vagyunk itt, Albertfalván. A találkozóinkat minden hónap első hétfőjén, este 18:30 és 20:00 óra között tartjuk az alsó hittanteremben. A pontos időpontok az összejöveteleket megelőző vasárnapi szentmisék hirdetéseiben minden alkalommal hallhatóak és olvashatóak!

Az új év kezdetével új témakörbe kezdünk, így szívesen várjuk azokat az Édesanyákat is, akik eddig még nem voltak "Szt.Mónikán", de örömmel imádkoznának velünk együtt gyermekeinkért! A találkozók alkalmával elimádkozzuk Szent Mónika napi imádságát, valamint egy tized rózsafüzér imádságot is, tesszük mindezt körül ülve az asztalt, egy égő gyertya és Szűz Mária képmása társaságában, így kérve, hogy közösségünkre Anyai áldásával tekintsen. Az imádságos bevezetés és lelki ráhangolódás után, olvasunk egy részt az éppen aktuális könyvünkből, majd annak alapján beszélgetünk a minket foglakoztató hétköznapi vagy éppen nem hétköznapi témákról, meghallgatjuk egymás véleményét, elmélkedünk és imádkozunk azokért, akik rászorulnak, vagy kérik. Januártól Herbert Madinger: Szüntelenül Imádkozzatok! című könyvét fogjuk olvasni és átelmélkedni!

A Szt.Mónika Kör lényege az elmondott imádság, hogy minél nagyobb legyen az az imaháló, amely gyermekeinket védi! Aki nem tud jönni az összejöveteleinkre, de imádkozza a Szt.Mónika imát minden nap, és hetente egyszer az Oltáriszentség előtt, máris része az imahálónak.

Házastársunkkal együtt pedig imádkozzuk a házastársi imát; gyermekeinkért, s minden gyermekért ! Szeretettel várunk Benneteket az imahálóba is!

Érdeklődni lehet Medgyessy Brigittánál a 06 30 525 6022-es, és Molnár Cecíliánál a 06 20 423 6827-es telefonszámon.

Minden kedves Édesanyát szeretettel hívunk és várunk!

A Szt.Mónika közösség hivatalos honlapja Magyarországon: http://szentmonika.hu
Imádságaink: http://szentmonika.hu/imadsagaink