1. Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  2. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től a tavalyi tanévben imaiskolát végzők találkozója lesz a Közösségi házban.
  3. Pénteken, Szent Mihály arkangyal ünnepe lesz, mely egyházközségünk búcsúnapja. Ezen a napon a reggeli szentmise elmarad, helyette mindenkit szeretettel hívunk és várunk este 7 órára, az ünnepi szentmisére, ahol a szokott feltételek mellett (szentgyónás, szentáldozás, ima a pápa szándékára) a résztvevőknek teljes búcsú nyerhető.
  4. Szombaton a búcsúhoz kapcsolódó egész napos egyházközségi nap miatt a szombati (szeptember 30) előesti szentmise elmarad. Aznap reggel 8-kor mondunk egy hétköznapi szentmisét. A reggeli szentmise után kezdetét veszi a bográcsfőző verseny és a már hagyományossá vált közösségi imák és programok sora egészen estig. Ezen a napon az este 6 órakor kezdődő szentmisében a kelenvölgyi templomban megújulási imaest lesz, amelyre minden megújulni vágyót innen Albertfalváról is szeretettel hívunk és várunk!
  5. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-Kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. További információkért, a levelező listára való jelentkezésért keressétek Ágh Nórát (czikkelyne.agh.nora(at)gmail.com).
  6. Már előre hirdetjük, hogy szentségi életet élő, egyedülálló nők számára, életkorban a 35 éves kortól fölfelé, akik még aktív, dolgozó életet élnek, közösség alapítás céljából találkozó estet hirdetünk meg október 16-án, hétfőn estére 7 órától a Közösségi Házban. A közösség havi rendszerességgel jön majd össze Hamada Gabi vezetésével minden 3. hétfőn. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!