(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. dec. 17. 10:00
Vasárnap a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Az esti 6-os szentmise után templomi kórusunk adventi hangversenyt ad templomunkban. Mindenkit sok szeretettel várunk! Kedden 4 órától a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 10. 10:00
Hétfőn este 7-től bibliaóra, felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti szentmise után Imaiskola lesz a Közösségi Házban. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 3. 10:00
Vasárnap délután 5 órától tartjuk az elsővasárnapi szentségimádást a templomban. Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-kor roráté szentmiséket mondunk. A szentmisék után elimádkozzuk a reggeli dicséretet...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. nov. 26. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk a Közösségi Házban felnőttek számára. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A házaspárok hittana ez alkalommal elmarad, illetve áttevődik a másnapi, szombat délután kezdődő közösségi lelki napra. Minden házaspárt szeretettel várunk az adventi lelki napra a Közösségi Házban!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. nov. 19. 10:00
Vasárnap országos gyűjtést tartunk a karitász javára. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk! A mai napon a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től a felolvasás szolgálatát végzőket várjuk a Közösségi Házba, hogy velük a szolgálattal járó feladatokról, az olvasás technikai feltételeiről, illetve a szolgálat lelkiségéről közösen beszélgessünk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. nov. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant, bibliaórát tartunk a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a karizmatikus közösség tart mindenki számára imaszolgálattal egybekötött imaestet a Közösségi Házba...
2023. nov. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig Imaiskola alkalom lesz a kezdőknek a Kelenvölgyi Plébánián. Még most utoljára be lehet kapcsolódni azoknak is, akik eddig ezt még nem tették...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 29. 10:00
Kedden a reggeli szentmise helyett este 6-kor Mindenszentek ünnepére való tekintettel előesti szentmisét mondunk. Ezzel a szentmisével veszi kezdetét a HOLYWIN 12 órás dicsőítő imaest. A szentmise után egy órát a templomban imádkozunk. A közös dicsőítést este 8 órától órától a Közösségi Házban folytatjuk reggel 6-ig. Bármelyik órában be lehet csatlakozni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 22. 10:00
Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a nemzeti ünnepen nem lesz szentségimádás a nap folyamán, és reggel nem 7-kor, hanem 8 órakor tartjuk a szentmisét. Másnap, kedden, a megszokott formában folytatódik a szentségimádás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 15. 10:00
Vasárnap van egész napos egyházmegyei szentségimádási napunk. A délelőtti szentmisék után 12-től délután 3-ig, majd 4 órától az esti szentmiséig a szentségi Jézus előtt elidőzve megszentelhetjük az Ő napját. Mindenkit, egyénileg és családosan is hívunk, hogy töltsünk időt együtt Jézussal! Hétfőn este 7-től a kezdőknek indított Imaiskola alkalma lesz a Kelenvölgyi Plébánián...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)