(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. máj. 5. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise után és minden esti szentmise előtt együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 21. 10:00
Hétfőn este 7-kor a felnőttek bibliaórája elmarad. A Szent Angéla kör viszont 7-kor megtartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjasklub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 14. 10:00
Hétfőn a Szent Angéla imakör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 7. 10:00
Elsővasárnap délután az 5 órai szentóra helyett délután 3 órakor, az isteni irgalmasság órájában imádkozunk a kitett Eucharisztia előtt hálát adva az Úr irgalmáért és könyörögve a világ békéjéért. Mindenkit szeretettel várunk! Hétfőn Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz, este a bibliaóra elmarad, mivel képviselőtestületi ülést tartunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 31. 10:00
Húsvétvasárnap vasárnapi miserendet tartunk. A délelőtti 10 órás szentmise végén tartjuk meg az ünnepi feltámadási körmenetet. Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon nem tartunk szentségimádást. Húsvét keddjétől ismét a megszokott rendben folytatódik az egész napos szentségimádás. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 24. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 17. 10:00
Vasárnap országosan a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től a Szent Angéla női imakör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 10. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban.Csütörtökön Imaiskola alkalom lesz az esti szentmise után közvetlenül a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 3. 10:00
Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)