(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. okt. 8. 10:00
Hétfőn az egész napos szentségimádás csak 10 órától kezdődik a Don Bosco Iskola 9 órakor kezdődő szentmiséje miatt. Este 7-től pedig a felnőttek hittana kezdődik a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét, mely most kivételesen a sekrestyében kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 1. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás 5 órakor kezdődik templomunkban. Október a Szűzanya hónapja. Templomunkban szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap - már a mai vasárnapon is - az esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Este 7 órától pedig a Kelenvölgyi Plébánián (1116 Bp., Dália u. 4/a) Fazakas Gyöngyi szervita nővér elkezdi a már meghirdetetett imaiskolát kezdőknek...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 24. 10:00
Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től a tavalyi tanévben imaiskolát végzők találkozója lesz a Közösségi házban. Pénteken, Szent Mihály arkangyal ünnepe lesz, mely egyházközségünk búcsúnapja...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 17. 10:00
Szerdán 16:30-tól sok szeretettel várjuk a Közösségi Házba az első ovis hittanra a gyerekeket szüleikkel együtt. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. Ebben az órában nem gond, ha a kisgyermekek hangosak, mászkálnak vagy a maguk módján próbálnak imádkozni. Emiatt kérjük a többi testvér megértését és türelmét erre az időszakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 10. 10:00
Hétfőtől indul az 5 napos Imaháló és szentségimás. Hétfőtől-csütörtökig ½ 8-tól este 6-ig, pénteki napokon meg este 8 óráig jöhetünk találkozni Jézussal. Imaháló és Lelkiőr szolgálatra jelentkezni bármikor lehet a kihelyezett telefonszámon. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub tartja első összejövetelét a Közösségi Házban. Idén délután 4 órakor kezdünk, hogy azok is el tudjanak jönni, akik a korai időpont miatt nem tudtak eddig részt venni. Várunk minden régi és új tagot. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 27. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért ½ 6-tól együtt imádkozzuk a templomban. Az 5 napos Szentségimádás SZEPTEMBER 11-ÉN INDUL...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 20. 10:00
A héten kedden reggel 7-kor, szerdán és csütörtökön este 6-kor szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Őszi tekergés néven 2 napos családos kerékpáros kirándulást tervezünk szeptember 15-17-ig Péliföldszentkereszten. A biciklis túrán kívül lesz bográcsozás, kirándulás, közösségépítő játékok! Augusztus 25-ig jelezze aki érdeklődik a program iránt a miks.imre(at)gmail.com címen...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 13. 10:00
Hétfőn, Nagyboldogasszony főünnepének előestéjén a reggeli 7 óra helyett este 6-kor mondunk szentmisét. Kedden, Nagyboldogasszony főünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért a reggeli megszokott 7-es mise mellett este 6-kor is mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. júl. 30. 10:00
Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. A héten az iroda csak hétfőn és szerdán lesz nyitva. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért az esti mise előtt ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.