1. Vasárnap Úrnapja. A szentmise 10 óra helyett 9 órakor kezdődik, mivel a szentmise után ünnepélyes körmenetben körbehordozzuk az Oltáriszentséget. A körmenetre kérjük, aki tud, hozzon virágszirmokat, amiket a frissen elsőáldozottak, illetve a kisebb gyermekek szórhatnak imádatuk jeléül az Eucharisztia előtt. Az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban, este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk záró alkalomra a megbeszélt helyen.
  5. Pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe lesz, mely egyben elsőpéntek. Ezen a pénteken nem böjtölünk, hanem ünnepléssel magasztaljuk az Urat! Este 6 órától a Közösségi Házban jótékonysági koncertre várunk mindenkit sok szeretettel! A koncerten a Szent II. János Pál Pápa Iskolaközpont kórusa, a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola növendékei és templomunk kórusa fog szerepelni. Belépőjegy nincs, helyette adományt gyűjtünk, melyet nyári táborainkra fogunk fordítani! Kérünk benneteket, hogy nagylelkűen adakozzatok!
    Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házban. E pénteken este a Baross Gábor telepi Plébánia búcsúja is lesz, az este ½ 8-kor kezdődő szentmiséjükre minket is szeretettel hívnak és várnak!
  6. Szombaton ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekek számára a Közösségi Házban, 10-től pedig a ministránsokat várjuk a sekrestyében.
  7. 12-én szombaton az esztergomi ½ 11-kor kezdődő papszentelésre a busz reggel 8.15-kor indul a templom elől. Kérjük, a buszhoz csak azok jöjjenek, akik előre jelentkeztek és befizették a költséget. A buszra még jelentkezhet 2 fő a sekrestyében vagy az irodában. Kristóf atya egy hétre rá, jún. 22-én, szombaton este 6-kor tartja templomunkban újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel várunk! A szentmise után agapét, szeretet-lakomát rendezünk, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket! Az újmisés atyát szeretnénk mi is megajándékozni, ezért számára gyűjtést rendezünk. Kérjük, hogy pénzadományaitokat a sekrestyében vagy az irodában adjátok le!
  8. Megjelent plébániai újságunk úrnapi száma. Vigyünk belőle haza családonként 1-1 példánnyal!