1. Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön az esti szentmise után ismét Imaiskola alkalom lesz a Közösségi Házban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében, délután 4-től pedig a szolgálattevőket várjuk közös délutánra a Közösségi Házban.
  7. Előzetes hirdetésünknek megfelelően a kelenvölgyi és albertfalvi közösségek közös napja május 20-án, pünkösdhétfőn lesz a kelenvölgyi templomkertben. Kérjük, jelezzétek részvételi szándékotokat a sekrestyében vagy az irodában családi létszámmal és az étkezés befizetésével. A felnőtt ebéd 1000 Ft, a gyerekek ebédje 14 éves korig 500 Ft. Süteményt, üdítőt hozzatok! A program 9-től kb. 3-ig tart, 12 órakor szentmisét tartunk, majd közösen ebédelünk. Kötetlen beszélgetésre vagy focizásra még utána lesz lehetőség. Mindenkit szeretettel várunk erre a vidám napra!