1. Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban.
  2. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise után és minden esti szentmise előtt együtt imádkozzuk a loretói litániát.
  3. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  4. Pénteken elsőpéntek van, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től házaspárok hittana lesz a Közösségi Házban.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban, este ¼ 6-tól pedig együtt imádkozzuk a templomban az elsőszombati rózsafüzért, majd utána elénekeljük a loretói litániát.
  6. Május 1- én nem lesz Szentségimádás.
    (megjegyzés: lemondások és az útépítés vigadalma is zavarhat esetleg)
  7. Kedves Nőtársaim! Szeretettel hívunk az Igent mondok lelkigyakorlatra, mely május 1-től 31-ig tart, online formában, és semmilyen kötelezettséggel nem jár, ajándékai viszont annál inkább vannak. „A tudat, hogy most több ember velem együtt imádkozik, erőt adott a mindennapi gondok békésebb elviseléséhez” - írta egy lelkigyakorlatozónk 2 évvel ezelőtt. Ha szeretnél a 2024-es Igent mondok online női lelkigyakorlathoz csatlakozni, Albertfalván a Lelkigyakorlat ideje alatt Péntekenként 18:00 - 20:00 összejövetelt tartunk a közösségi házban, a lelkigyakorlaton résztvevőknek, hogy megosszuk a lelki ajándékainkat és imádkozzunk együtt. Az első alkalom május 3.-án lesz, melyre szeretettel várunk mindenkit! Szervezők: Riszterer Zsuzsanna és Schwarczkopf Orsolya
  8. Előzetes hirdetésünknek megfelelően a kelenvölgyi és albertfalvi közös közösségi napunk május 20-án, pünkösdhétfőn lesz a kelenvölgyi templomkertben. Kérjük jelezzétek részvételi szándékotokat a sekrestyében vagy az irodában családi létszámmal és az étkezés befizetésével. A felnőtt ebéd 1000 Ft, a gyerekek ebédje 14 éves korig 500 Ft.
    Süteményt, üdítőt hozzatok!
    A program 9-től kb 3-ig tart, kötetlen beszélgetésre vagy focizásra még utána lesz lehetőség.
    Mindenkit szeretettel várunk erre a vidám játékos, lelki mélységekkel megáldott napra!
  9. Május 1-je, szerda, munkás Szent József ünnepe. Ezen a napon 9 órától templom másik oldalán lévő járdát tervezzük megcsinálni. Mivel az alkalom is adja, ezért a táplálék sör-virsli lesz. Az előzőhöz hasonlóan, kérünk titeket, hogy hozzátok el családjaitokat és a munkához szükséges eszközöket!