1. Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban.
  2. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Szerdán az esti szentmise után kivisszük a fenyőfákat a templomból. Most a takarítani segítőket is várjuk az erős férfiak mellett!
  4. Csütörtökön síszünet miatt elmarad az elsőáldozók hittana, este 7-től viszont várjuk a katekumeneket hittanra a Közösségi Házban.
  5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Ez a nap egyben Urunk bemutatásának ünnepe, Gyertyaszentelő Boldogasszony. A reggeli szentmisén a testvérek által hozott gyertyákat megszenteljük. Este ½ 9-től házaspárok hittana lesz a Közösségi Házban.
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től - a megszokott rendtől kivételesen eltérve - Oratóriumot tartunk a gyerekek számára, a jövő heti alkalom pedig elmarad. Este 7-től pedig farsangi bált szervezünk a Don Bosco Iskolában a felnőttek számára.
  7. Még kaphatók jegyek a most hétvégi szentmisék után a február 3-ai, felnőttek farsangi báljára. A tombolának szánt felajánlásokat a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni. Mindenkit várunk szeretettel! Még nem megoldott az 1 m x 2 m-es színpadi elemek szállítása. Várjuk a jelentkezését annak a testvérnek, aki nagyobb méretű gépkocsijával, furgonjával, vagy utánfutós járművével tud segíteni ebben február első hétvégéjén. Kérjük, jelezze a mise után a jegyárusítóknál!
  8. Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy márc. 2-án, szombaton, nagyböjti lelkinap lesz 10-től 16-óráig a Közösségi Házban. A program szervezés alatt áll, de kérjük, hogy a naptáratokba már most írjátok be ezt a közösségi lelki alkalmat!