1. Mai naptól kezdődik az ökumenikus imahét, egy héten át a keresztények egységéért imádkozunk.
  2. Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk felnőttek számára a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön az esti szentmise után közvetlenül Imaiskola alkalom lesz a Közösségi Házban.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  5. Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúkat várjuk foglalkozásra a sekrestyében.
  6. Még kaphatók jegyek a most szombaton 15 és 18 óra között megrendezésre kerülő gyerekfarsangra. Az idei farsang beöltözés témája a védőszentek. A 2.000 Ft-os családi belépőt a szentmise után lehet megvásárolni.
    A felnőttek farsangi bálját egy héttel később, február 3-án tartjuk a Don Bosco Iskolában 19.00 órától. Belépő vásárolható a hétvégi szentmisék után, ára személyenként 4000 Ft. Idén is elérhető támogatói jegy azok számára, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a nyári táborok költségeihez. A tombolának szánt felajánlásokat mind a gyerek, mind a felnőtt farsangra a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni. Előre is köszönjük! Mindenkit várunk szeretettel!
    A farsang kapcsán segítséget kérünk az 1 m x 2 m-es színpadi elemek szállításában! Aki nagyobb méretű gépkocsijával, furgonjával, vagy utánfutós járművével tud segíteni ebben február első hétvégéjén, kérjük, jelezze a mise után a jegyárusítóknál!