1. Hétfőtől indul a szentségimádás nyári menetrendje. Ez azt jelenti, hogy június 17-től szeptember 7-ig kizárólag kedden és csütörtökön lesz nyitva a templom, reggel ½ 8-tól este 6-ig betérhetünk az Oltáriszentség elé egy csendes szentségimádásra.
  2. Kedden délután 4 órától a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja az idei évad utolsó összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön este ½ 8-tól a karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várnak!
  4. Szombaton este 6-kor tartja Kristóf atya templomunkban újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel várunk! A szentmise után agapét, szeretet-lakomát rendezünk, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket! Az újmisés atyát szeretnénk mi is megajándékozni, ezért számára gyűjtést rendezünk. Kérjük, hogy pénzadományaitokat a sekrestyében vagy az irodában adjátok le!
  5. Jövő vasárnap, jún. 23-án, reggel 9 órától kezdődően újra megrendezik a 2 napos Dicsőítő Sziget keresztény zenei fesztivált Szigetmonostoron. Vasárnap délelőtt pódiumbeszélgetések, 11 órakor szentmise Martos Balázs püspök atyával a templomkertben, délután könnyűzenei koncertek sora várja a részt venni szándékozókat. Bővebb információ a dicsoitosziget.hu oldalon olvasható.
  6. Kézműves vásárt szervezünk az idei családos tábor javára, melynek időpontja június 29-e, szombat, 09:00-17:00, helyszíne a Közösségi Ház. Ha vannak olyanok közösségünkben, akik szívesen támogatnák a vásárt kézműves termékek készítésével, azok jelezzék szándékukat a szervezőknél, Móder Attilánál vagy Kovács-Rokolya Boglárkánál személyesen vagy a megadott elérhetőségeken (modercsalad(at)gmail.com, rokolya.b(at)gmail.com). Kérjük, aki teheti, vásárlásával, felajánlásával támogassa a táborozni vágyó családok költségeit! Minden adományt hálás szívvel köszönünk!
  7. A szentmisék végén gyűjtést rendezünk a nyári táborok javára. Adományaitokat - mely számos családnak nagy segítséget jelent - hálásan köszönjük!