1. Csütörtökön az esti szentmise után a tanév utolsó Imaiskola alkalma lesz a Közösségi Házban.
  2. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házban, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  3. 15-én szombaton az esztergomi ½ 11-kor kezdődő papszentelésre a busz reggel 8.15-kor indul a templom elől. Kérjük, a buszhoz csak azok jöjjenek, akik előre jelentkeztek és befizették a költséget. A buszra még jelentkezhet 2 fő a sekrestyében vagy az irodában. Kristóf atya egy hétre rá, jún. 22-én, szombaton este 6-kor tartja templomunkban újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel várunk! A szentmise után agapét, szeretet-lakomát rendezünk, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket! Az újmisés atyát szeretnénk mi is megajándékozni, ezért számára gyűjtést rendezünk. Kérjük, hogy pénzadományaitokat a sekrestyében vagy az irodában adjátok le!
  4. Kézműves vásárt szervezünk az idei családos tábor javára, melynek időpontja június 29-e, szombat 09:00-17:00, helyszíne a Közösségi Ház. Ha vannak olyanok közösségünkben, akik szívesen támogatnák a vásárt kézműves termékek készítésével, azok jelezzék szándékukat a szervezőknél, Móder Attilánál vagy Kovács-Rokolya Boglárkánál személyesen vagy a megadott elérhetőségeken (modercsalad(at)gmail.com, rokolya.b(at)gmail.com). Kérjük, aki teheti, vásárlásával, felajánlásával támogassa a táborozni vágyó családok költségeit! Minden adományt hálás szívvel köszönünk!