1. Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn a nemzeti ünnepen nem lesz szentségimádás a nap folyamán, és reggel nem 7-kor, hanem 8 órakor tartjuk a szentmisét. Másnap, kedden, a megszokott formában folytatódik a szentségimádás.
  3. Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban. Kedden az iroda kivételesen zárva lesz.
  4. Csütörtökön az esti szentmise után az Imaiskolát folytató testvérek újabb találkozója lesz a Közösségi Házban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a plébánián, este 7-től pedig azon házaspárok részére, akik még nem kapcsolódnak semmilyen családcsoporthoz, de szívesen alakítanának újakkal ilyen kis közösséget, alakuló, ismerkedő estet tartunk a Közösségi Házban. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő házaspárokat!
  6. Már előre hirdetjük, hogy okt. 31-én, kedden, HOLYWIN 12 órás dicsőítő imaestet tartunk, több közösség részvételével. Az esti 6-os szentmisével kezdünk, majd egy órát a templomban imádkozunk. A közös dicsőítést este 8 órától órától a Közösségi Házban folytatjuk reggel 6-ig. Bármelyik órában be lehet csatlakozni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  7. Szeretettel hívunk mindenkit november 25-én, szombaton a Közösségi Házban megrendezésre kerülő Katalin bálra! Jegyek elővételben a sekrestyében és a plébánián vásárolhatók, illetve a bál napján a helyszínen is kaphatóak lesznek.
  8. Örömmel hirdetjük - egyben kérjük, hogy jegyezzétek fel naptáraitokba -, hogy a 2024. évi plébániai családos táborunk augusztus 5-9. között lesz, a Csopaki Üdülőfalu és Kempingben. Részletekkel és regisztrációs lehetőséggel év vége felé jelentkezünk.