1. Vasárnap van egész napos egyházmegyei szentségimádási napunk. A délelőtti szentmisék után 12-től délután 3-ig, majd 4 órától az esti szentmiséig a szentségi Jézus előtt elidőzve megszentelhetjük az Ő napját. Mindenkit, egyénileg és családosan is hívunk, hogy töltsünk időt együtt Jézussal!
  2. Hétfőn este 7-től a kezdőknek indított Imaiskola alkalma lesz a Kelenvölgyi Plébánián. Ugyanebben az időpontban, tehát este 7-kor a 35 éven felüli, aktív dolgozó, szentségi életet élő egyedülálló nők találkozójának első alkalma lesz a Közösségi Házban. Minden érdeklődőt nagy szeretettel hívunk és várunk!
  3. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart szintén a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Október 21-én, szombaton 9 órától ismét családi együttléttel egybekötött templomkert rendezést tartunk. Most a Kenderes utcai oldalon szeretnénk rendbe tenni a területet. A frissen érkezett termőföldbe fűmagot vetünk, fákat, bokrokat ültetünk, és összeszedjük az oda nem illő dolgokat. Ehhez várjuk a szorgos kezeket. Kérjük a segíteni vágyókat, hogy ásóval, lapáttal, gereblyével, fűrésszel és mindenféle kerti szerszámmal, valamint finom falatokkal felfegyverkezve érkezzenek. Kérjük, hogy lehetőleg jelezzétek a plébánia email címére (iroda(at)albertfalviplebania.com), ha részt tudtok venni akár rövid ideig is a munkákban! Sok szeretettel várunk mindenkit!
  5. Jövő vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  6. A múlt szombati gyűjtésen kb. 3 tonna adomány gyűlt össze. Köszönjük az adományokat és az önkéntesek közreműködését!
  7. Azon házaspárok részére, akik még nem kapcsolódnak semmilyen családcsoporthoz, de szívesen alakítanának újakkal ilyen kis közösséget, alakuló, ismerkedő estet tartunk október 27-én, pénteken 19 órai kezdettel a Közösségi Házban. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő házaspárokat!
  8. Szeretettel hívunk mindenkit november 25-én, szombaton a Közösségi Házban megrendezésre kerülő Katalin bálra! Lesz élőzene, vacsora, tánc 18 órától egészen éjfélig. Megjelenés elegáns ruhában! További részletek a hirdetőn elhelyezett plakátokon olvashatók! Jegyek elővételben a sekrestyében és a plébánián vásárolhatók, illetve a bál napján a helyszínen is kaphatóak lesznek. A bál bevételét a plébánia nyári táboraira fordítjuk. Ez az este kiváló alkalom azon házaspárok részére, akik szeretnének az albertfalvi közösségi életbe becsatlakozni.
  9. Örömmel hirdetjük - egyben kérjük, hogy jegyezzétek fel naptáraitokba -, hogy a 2024. évi plébániai családos táborunk augusztus 5-9. között lesz, a Csopaki Üdülőfalu és Kempingben. Részletekkel és regisztrációs lehetőséggel év vége felé jelentkezünk.