1. Hétfőn este 7-től bibliaóra, felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban.
  2. Csütörtökön az esti szentmise után Imaiskola lesz a Közösségi Házban.
  3. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban. Délután 3 órától adventi mesedélutánra hívjuk az óvodásokat és kisiskolásokat a Közösségi Házba, ahol karácsonyi meséket és történeteket hallgathatnak meg. A mesedélután végén együtt vonulunk ki a templom elé a harmadik adventi gyertyát meggyújtani. Ugyancsak ezen a napon a Kelenvölgyi Egyházközség, az ottani esti 5 órás mise után közös adventi együttlétet szervez a templomkertben. A misét egy gitáros áhitat is követ. A zenés áhítat után zsíroskenyérrel, kürtőskaláccsal, teával és forralt borral vár mindenkit innen Albertfalváról is erre vidám programra.
  4. Jövő vasárnap a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást!
  5. Karácsonyi díszítésre adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk.
  6. Továbbra is hirdetjük, hogy a 10 órás szentmise előtt ½ órával szeretettel várjuk azokat a lányokat, akik a vasárnap 10 órai szentmiséken szolgálattal szeretnének bekapcsolódni a liturgiába.
  7. Az animátorok dec. 24-én 11:00 és 15:00 óra között karácsonyi gyerekvigyázót tartanak a Közösségi Házban, illetve 15:00-tól adják elő a pásztorjátékot a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!