1. Vasárnap délután 5 órakor tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn a felnőttek hittana elmarad.
  3. Csütörtökön ismét Imaiskola alkalmat tartunk az esti szentmise után.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, a délutáni gyóntatás viszont elmarad. Este 6-tól családos szentségimádást tartunk a templomban.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekek számára a Közösségi Házban.
  6. Szeretettel hívunk és várunk minden kisgyermekes családot a gyerekfarsangra január 27-én, szombaton 15 és 18 óra között a Közösségi Házban! Az idei farsangi beöltözés témája a védőszentek. A programban lesz játék, zene és tombolasorsolás is. A 2.000 Ft-os családi belépőt jövő vasárnaptól a misék után lehet megvásárolni. A ház befogadóképessége korlátozott, így kérjük, hogy vegyétek meg mielőbb a belépőt! Köszönjük, ha hoztok egy tálca sütit, üdítőt magatokkal, hogy megteljen finomságokkal a büfé.
    A felnőttek farsangi bálját egy héttel később, február 3-án tartjuk a Don Bosco Iskolában 19.00 órától. Belépő szintén jövő héttől vásárolható a szentmisék után, ára személyenként 4000 Ft. Idén is lesz támogatói jegy azok számára, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a nyári táborok költségeihez. Egy-egy tálca süteményt szívesen fogadunk a felnőttek bálján is. A tombolának szánt felajánlásokat mind a gyerek, mind a felnőtt farsangra a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni. Előre is köszönjük! Mindenkit várunk szeretettel!
  7. Az Új Ember és a Keresztény Élet újságokhoz e héten kivételesen nem juthatunk hozzá templomunkban!