1. Hétfőn Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz, reggel 7-kor mondunk szentmisét.
  2. Szerdán 8-tól a Don Bosco Iskola tart szentmisét a diákjainak reggel, ezért 9 órától kezdődik a szentségimádás.
  3. Csütörtökön az esti 6-os szentmise negyed órával később kezdődik.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a plébánián, az esti keresztutat pedig 7 óra helyett kivételesen 6 órakor kezdjük, és várunk mindenkit szeretettel a Babás-kisgyerekes keresztútra. Erre az alkalomra jöjjenek bátran a kisgyermekes családok gyerekkel együtt is. Az állomásokat a fiatal családos csoportok tagjai fogják vezetni, a zenei szolgálatot a Betánia család csoport fogja adni.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban. Ezen a napon van Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe, amikor a magzatok lelki örökbefogadására hívjuk a testvéreket - nőket és férfiakat egyaránt. Csatlakozzunk minél többen a lelki adoptálás imájához, amelyen 9 hónapon át imában hordozzuk a veszélyben lévő magzatokat. Bővebb információ a hirdetőtáblán, ill. a https://lelkiadoptalas.hu linken olvasható. Várunk Titeket a közös fogadalomtételre az esti 6 órás szentmisén!
  6. Jövő vasárnap országosan a Szentföld javára gyűjtünk.
  7. A Gesualdo Kamarakórus nagyböjti hangversenyére hívunk benneteket a templomba március 31-én, pénteken 18:15 órai kezdettel. A hangverseny programja a hirdetőtáblán található.
  8. Ugyancsak március 31-én, pénteken húsvéti szentgyónásra adunk alkalmat délután a szokott ½ 5-ös kezdéstől a hangverseny és a keresztút alatt egészen az utolsó sorban álló gyónóig. Kérünk Benneteket, igyekezzetek elvégezni a nagyhét előtt a szentgyónást, mivel a nagyhéten erre már nem lesz lehetőség!
  9. A nyári hittan táborba még várjuk általános iskolás korú gyermekek jelentkezését. (augusztus 1. és 4. között) Továbbá várunk ifiket segítőnek a csoportvezetők mellé. Jelentkezési lapot a bejárati asztalon találtok.
  10. Április 1-én ismét Kreatív Kuckó alkalmat szervezünk, 10-től délután 4-ig a Közösségi Házban. A karácsonyi alkalomhoz hasonlóan lesz most is sok érdekes, barkácsolási, kézműveskedési lehetőség, teaház, sportosabb programok és kirakodó börze is. Az alkalmat adományokkal lehet támogatni. Március 24.-én, pénteken délután 5 és 7 között várjuk a Kirakodó börzére a felajánlásokat a Közösségi Házba. Kifejezetten a gyerekeknek szánt játékokra vagy apróságokra gondolunk. Ruha felajánlást most NEM kérünk! Mindenkit szeretettel várunk! Érdeklődni: Riszterer Zsuzsinál lehet.
  11. 2023 szeptemberétől Don Bosco Katolikus Óvoda nyílik Budafokon a Savoyai Jenő tér 8. sz. alatt, a templom mögött. Elsősorban katolikus családok gyermekeit várják az óvodába. Beiratkozni április 20-21-én az új óvoda épületében lehet. Részletek az Albertfalvi Don Bosco Kat. Iskola honlapján találhatók.
  12. A Szentatya áprilisi látogatására elkezdődik a regisztráció. A találkozás 3 helyszínen 3 különböző formában fog történni. A papok, diakónusok, lelkipásztori munkatársak, és katekéták ápr. 28-án, pénteken 5 órakor találkoznak a Szentatyával a Szent István Bazilikában, illetve az előtte levő téren. Az ő regisztrációjuk a plébánián keresztül történik. A plébániának kell regisztrálni 10 fős csoportokat alkotva azokat a 14-25 év közötti fiatalokat is, akik április 29-én, szombaton ½ 5-től a Papp László Sportarénában szeretnének részt venni ezen a Szentatyával való ifjúsági találkozón. Március 31-ig kérjük azoknak a fiataloknak az elérhetőségét megadni név, születési dátum, email cím, és telefonszám leadásával a plébániai irodában, vagy a sekrestyében, akik részt szeretnének venni ezen az alkalmon. A 10 fős csoportok mellé 1 regisztrálandó felnőtt kísérő is szükséges, ezért ilyen vállalkozó felnőttek jelentkezését is várjuk! Április 30-án, vasárnap ½ 10-kor pedig a Kossuth téren mond majd szentmisét a Szentatya, amire mindenkit szeretettel várnak. Főpásztori rendelkezés értelmében a budapesti templomokban aznap délelőtt nem lesznek szentmisék, hogy erre az alkalomra minél többen el tudjunk menni. A szentmisén való részvétel regisztrációjáról remélhetőleg később kapunk tájékoztatást.