1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban.
  2. Kedden este 6 órától az év utolsó Alfa Forrás alkalma lesz a Közösségi Házban.
  3. Szerdán lesz az idei év utolsó ovis hittanja is! Legközelebb január 11-én várja megint az ovisokat Erzsi néni.
  4. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban
  5. Szintén csütörtökön fél 8-tól a karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a szintén a Közösségi Házban.
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratóriumot tartanak az animátorok a gyerekek számára, majd ezzel szinte párhuzamosan 10-től a ministráns fiúk találkoznak ismét közös mézeskalács sütögetéssel egybekötött ünnepváró együttlétre.
  7. Délután 4-től ismét ünnepre hangoló közösségi délutánra hívunk Benneteket, amikor mesedélután és közös beszélgetés keretében együtt lehetünk, majd 17.40-től ismét részt veszünk a templomon kívüli adventi gyertyagyújtáson. Mindhárom program a Közösségi Házban lesz.
  8. A karitászcsoport jövő vasárnap a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást!
  9. Aki még nem fizette be idei önkéntes egyházi hozzájárulását, az megteheti személyesen december 22-ig az irodában, vagy a két ünnep között a sekrestyében, illetve átutalással a plébánia bankszámláján. Nagylelkű felajánlásaitokat köszönjük!
  10. A karácsonyi díszítésre adományokat elfogadunk a sekrestyében.
  11. Már előre hirdetjük, hogy december 24-én, szombaton, délelőtt 10-től 14:00-ig az Albertfalvi Szalézi Animátorok a Plébániai Oratórium keretein belül tartanak karácsonyi gyerekvigyázót a Közösségi Házban, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket! Majd ezután 14:00-tól az animátorok szervezésében Pásztorjátékot tartunk a templomban, melyre már a felnőtteket is szeretettel várjuk! Ezen a szombaton reggel ½ 7-kor mondjuk az utolsó roráté misét, viszont a szentestére való tekintettel az előesti 6-os szentmise elmarad.
    Éjfélkor szentmisével ünnepeljük templomunkban Jézus születését.