1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban.
  2. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön első csütörtök lévén az esti 6-os szentmise ismét a közösségek miséje lesz, utána agapét tartunk a Közösségi Házban. Várunk mindenkit szeretettel!
  4. Csütörtök este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium várja a gyerekeket a Közösségi Házban.
  7. Szombat délután Erdő Péter Bíboros főpásztorunk látogat el hozzánk, aki ezen az estén 17:15‑től az elsőszombati rózsafüzért vezeti, melyet vele együtt papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk el. Közvetlenül utána a templom előtt meggyújtjuk egy kis ünneplés keretében a kültéri koszorú 2. gyertyáját, majd Bíboros úr celebrálja az esti 6‑os szentmisét. Jöjjünk el minél többen erre az ünnepi alkalomra!
  8. Adventi időben minden hétfőn, kedden és pénteken reggel ½ 7‑kor roráté szentmisét mondunk, majd közvetlenül utána a templomban elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  9. Adventi gyertyagyújtásra hívunk benneteket minden szombaton, az előesti mise előtt 17.40‑től adventben a templom elé, ahol kis lelki program - éneklés, imádság - keretében meggyújtanánk hétről‑hétre a gyertyákat a kültéri adventi koszorúnkon. A gyertyagyújtást mindig valamilyen közösségi program előzi meg a Közösségi Házban. Most szombaton filmnézés és teázó, 10-én egyházközségi lelki nap, 17-én pedig mesesarok várja az érdeklődőket. Részletes információk a kihelyezett plakáton.
  10. Már előre hirdetjük, hogy két hét múlva fél napos egyházközségi adventi lelki napot tartunk, melyet Dr. Tóth Damján OFM ferences szerzetes atya vezet. A lelki nap délután 2 órakor kezdődik a Közösségi Házban és az esti 6-os szentmisével zárul. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, hogy lelkileg együtt készülhessünk fel Karácsony szent ünnepére!
    Azért, hogy a kisebb gyermekes szülők is részt tudjanak venni, szervezünk gyerekvigyázást a közösségi ház egyik kistermében. Erre a honlapon és a facebook csoportban megadott linken lehet előzetesen jelentkezni.
  11. A megnövekedett rezsiköltségek, valamint a januártól várható drasztikus áremelkedés miatt a Közösségi Ház és templom üzemeltetéséhez napelemes rendszer kiépítése mellett döntöttük. A rendszer várhatóan a teljes villanyszámlánkat lefedné, ami a pillanatnyi árak mellett éves szinten 1,5‑2 millió forint között van. A jövő évtől elképzelhető, hogy ennek 2‑3 szorosára emelkedik ez a szám, így az új rendszerrel éves szinten 5‑6 millió forintot spórolnánk meg. A napelemes teljes rendszer kiépítésének költsége a jelenlegi árak mellett bruttó 10 millió forint. Ebből 8 millió áll rendelkezésre a plébánia számláján a fennmaradó összeghez célgyűjtésre kaptunk engedélyt. Kérünk benneteket, hogy adakozzatok e célra! Az adományokat a sekrestyében és az irodában lehet befizetni, valamint a Plébánia CIB Banknál vezetett bankszámlájára is lehet utalni (11102106-19819442-36000001). A számlaszám megtalálható a honlapunkon is. A közleménybe a "Napelem" szót mindenképp írjátok bele!
  12. A helyi Karitász gyűjtése által a szegényeknek 660.000 Ft‑ot adtatok össze. A plébánia szegényei nevében is hálásan köszönjük nagylelkűségeteket!
  13. Advent első vasárnapján kezdődő, férfiaknak szóló, négy hetes lelkigyakorlatra hívja az érdeklődőket az EXODUS albertfalvi csoportja. A napi elmélkedések, imádságok és böjti lemondások testvéri közösségben történő megélése közelebb visz a Karácsony valódi titkának megértéséhez. A csatlakozás részletei a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton megtalálhatóak.
  14. A karitászcsoport az „Egymillió csillag a szegényekért” akció keretében a szenteltvíztartó mellé elhelyezett gyertyákat ajándékozza a kedves testvéreknek. Kérjük, aki teheti, a gyertyák melletti perselybe elhelyezett adományaival támogassa a rászorulókat!