Hétfőn a Szent Mónika kör online találkozója lesz este 1/2 7-től.

Kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Bár nem kötelező ünnep, szeretettel várunk Benneteket a reggeli szentmisére, melynek keretén belül megszenteljük a hozott gyertyákat. Aznap este ismét Apaklubot tartunk online módon este 8-tól.

Szerdán a katekumeneket várjuk online hittanra este 7-től.

Szerdán ünnepeljük Szent Balázs püspököt. Az esti szentmise után közvetlenül balázsáldást osztunk. Aki szeretne ebben a szentelményben részesülni, az szerdán jöjjön szentmisére! Vasárnap már nem osztunk balázsáldást, mivel ez a szentelmény szent Balázs napjához kötődik. A balázsáldás után közvetlenül lebontjuk a karácsonyfákat. A feladathoz 10 fő segítő jelentkezését várjuk a sekrestyében.

Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 1/2 9-től a házaspárokat várjuk online hittanra a szokott módon.

Szombaton délelőtt 10-től az általános iskolás fiúk online ministráns foglalkozása lesz.

Február 12-én, pénteken ismét lesz Éterbár, a házaspárok online találkozása - a farsangi időszakra tekintettel a szervezők vidám, játékos alkalommal készülnek. Mindenkit szeretettel várunk február 12-én este fél 9-kor! Csatlakozni a szokásos éterbár-linken lehet, ami majd szokásos csatornákon (Facebook és Alfa-hírek) lesz elérhető.

A vírus helyzettől függően szeretnénk nyáron megszervezni mindkét táborunkat. A családos tábor 2021. augusztus 9-től 13-ig lesz a már jól ismert Somogydöröcskén. Előzetes jelentkezéseket várunk a felnőttek és kiskorú gyermekek számának megjelölésével a laci.micko(at)gmail.com címre. Az általános iskolás gyermekek hittan tábora június 28-tól július 1-ig a szigetmonostori Árnyas Liget táborban lesz. A jelentkezéseket szintén a laci.micko(at)gmail.com címre várjuk.

Mint láthatjuk, a Közösségi Ház építése rohamos léptekben halad előre. Azt kérjük mindazoktól, akik ezt az ügyet szívükön viselik, hogy február hónapban is támogassák meg imáikkal és áldozatvállalásaikkal az építkezést. Kérjük, hogy az imát vállalók iratkozzanak fel a hátsó kisasztalra kitett papírokon!