1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken délután 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a plébánián. Este 6-7-ig családos szentségimádás lesz a templomban, közvetlen utána 7-től pedig a családos közösségek vezetésével járunk keresztutat a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton délelőtt 10-től 1/2 12-ig ministráns foglalkozás lesz a sekrestyében.
  6. Jövő vasárnaptól egy héten át, március 15-től 22-ig tart a karitász idei nagyböjti élelmiszergyűjtése. Kérjük, hogy tartós élelmiszer adományaitokat hozzátok előre a szentmisék alkalmával a felajánláskor!
  7. A nagyböjti időben lelki megújulásra hív minket az Úr. Ezért szeretettel hívunk mindenkit márc. 18-án szerdán, 19-én csütörtökön, és 20-án pénteken este 6 órára templomunkba szentmisére, melynek keretén belül nagyböjti szentbeszédet mond mindhárom este Fülöp Ákos atya. Értelemszerűen a 20-ai pénteki reggeli szentmise estére tevődik át.
  8. Még lehet jelentkezni a házaspárok leányfalui lelkigyakorlatára, melyet máj. 15. és 17. között tart majd a ferences Didák testvér. A lelkigyakorlat költsége fejenként 17 ezer Ft körülvárható. Jelentkezni március 31-ig a hazaslelkigyakorlat.alfa(at)gmail.com e-mail címen lehet. Hasonlóképpen várjuk a júl. 6-9-ig tartandó kemencei hittantáborra a gyerekek jelentkezését is! Jelentkezési lapot a hátsó asztalról vihetünk!
  9. Az Eucharisztikus Kongresszusra való csoportos regisztráció végett létrehoztuk az albertfalvi csoportot. Ennek van egy kódja,(IEC-PRTE), melyet kitettünk a hirdetőtáblára,a honlapra ill. kiküldtük hírlevélben is. Ezzel a kóddal tudnak csatlakozni a csoporthoz azok is, akik már egyénileg regisztráltak, (a regisztrációs felületen: csoportjaim címszó választása, majd: új csoport hozzáadása: itt kell beírni a kódot.) A hungexpós programokra, melyek hétköznap lesznek, március 13-ig lehet kedvezményes jegyeket venni, (hetijegy : 7200, 3 napos jegy: 4800, napi jegy: 2000Ft) Március 13. után az árak megemelkednek. A programokra regisztrálni, a csoporthoz csatlakozni, lehet a plébánián is, amennyiben a hátsó kis asztalon kitett űrlapot kitöltve leadjuk. A 4 évvel ezelőtti Kongresszust a Fülöp Szigeteki Cebu-ban tartották, ahol Ferenc pápa videó üzenetben hirdette ki, hogy a következő helyszín Magyarország lesz. A záró szentmisén ünnepélyesen és nagy tapsvihar közepette vette át magyar küldöttségünk a szervezés feladatát és a kongresszus szimbólumát. Kérem, nézzétek meg most ennek az eseménynek egy 6 perces részletét!