1. Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn este 1/2 8-tól képviselő testületi ülést tartunk a plébánián, ezért a felnőtt hittan elmarad.
  3. Kedden este 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.
  4. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is - szigorú böjti nap. 14 éves kortól ezen a napon és nagyböjt többi péntekén hústilalom van. Továbbá a felnőtt katolikus ember, a 18-60 év közöttiek, hamvazószerdán, illetve nagypénteken legfeljebb háromszor étkeznek hús nélküli ételből, és csak egyszer lakhatnak jól. Nagyböjt többi péntekén is kerülnünk kell a húst. Ez alól fel vagyunk mentve, ha egészségügyi okokból nem mellőzhetjük a húst, vagy ha közétkeztetésben veszünk részt. Hamvazás szertartásában csak hamvazószerdán részesülhetünk, mivel vasárnap, az Úr napján nem végzünk böjti cselekedetet. Az esti mise után a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  5. Nagyböjt péntekjein, így már most pénteken is, este 7-től keresztutat járunk templomunkban.Délután 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a plébánián.
  6. Szombaton idén is megtartjuk az esperes kerület nagyböjtöt kezdő együttlétét, a kálváriától kálváriáig tartó sétát. Indulás a budafoki kálváriától 9-kor, érkezés az Angeli úti kálváriához kb. 12-kor. Délelőtt 10-től 1/2 12-ig pedig ministráns foglalkozást tartunk a sekrestyében.
  7. Jövő héten a vasárnap esti szentmisében lesz azon másodéves katekumenek kiválasztása, akik ezen a húsvéton részesülnek a beavató szentségek valamelyikében.
  8. A farsangi bál szervezői köszönetet mondanak minden kedves testvérünknek, aki valamilyen módon hozzájárult annak sikeres lebonyolításához - sokan anyagilag támogatták a rendezvényt, mások munkájukkal, szolgálatukkal vagy felajánlásokkal tették ezt! A farsang bevételeit (360 ezer forintot!) a nyári táborok támogatására fordítjuk!