1. Ma országos gyűjtést tartunk a missziók javára. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a sekrestyében.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken, nemzeti ünnepünkre való tekintettel a reggeli 7 helyett 9 órakor lesz a szentmise.
  5. Már előre hirdetjük, hogy az éves lelkiőr találkozó november 20.-án, pénteken este 18-21-óráig lesz a templomban. Szentmisével egybekötött közösségi alkalmunk lesz, beszámolóval, tanúságtétellel és szentségimádással. Az agapé a járványhelyzetre való tekintettel most elmarad, de a kötetlen beszélgetésre az alkalom után lehetőség lesz. Minden lelkiőrt (azokat is, aki akár egyszer is részt vettek ebben a szolgálatban) szeretettel várunk!
  6. Akik hétköznap szentségimádásra jönnek, azokkal tudatjuk, hogy a templom bal első padtömbjének első 3 sorában folyamatosan van padfűtés.
  7. Köszönjük mindnyájatoknak, hogy ebben a megváltozott helyzetben immár hosszú idő óta ilyen türelmesen és fegyelmezetten vállaljátok a járvány miatti kellemetlenségeket a vasárnapi szentmiséken. Lassan szembe kell néznünk viszont azzal is, hogy az idő lehűlésével egyre hidegebb idők várnak azokra, akik kint rekednek. Ezért arra kérünk Benneteket, hogy lehetőség szerint elsősorban az időseket, nőket, és a gyermekeket engedjük be a templomba, és akik kint maradnak, ne felejtsenek el a székekre ülőpárnát hozni magunkkal, illetve jól felöltözködni!