1. Kedden, szilveszter napján reggel 7 helyett este 6 órakor lesz szentmise, melyen hálát adunk az év kegyelmeiért. Mivel másnap, jan. 1-jén parancsolt ünnep lesz, ezért a kedd esti hálaadáson már az ünnep előesti szentmiséjét mondjuk. Éjjel 11-től éjfélig nyitva lesz templomunk, hogy a szentségi Jézus előtt hálát adhassunk az óév kegyelmeiért és éjfélkor az Úr áldásával kezdhessük az új esztendőt.
  2. Szerdán, jan. 1-én Szűz Mária istenanyaságának ünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezen a napon ünnepi, vasárnapi miserendet tartunk, vagyis reggel 1/2 8-kor, 10-kor, és este 6-kor tartunk szentmiséket. Ezen a napon 11-től az esti miséig tesszük ki az Oltáriszentséget imádásra.
  3. Csütörtökön este és pénteken reggel a szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Csütörtöktől a szentségimádás rendjében visszaáll a régi rend.
  4. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről, illetve a Püspöki Kar felszólításáról, melyben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előtt 9 hónappal az országos lelki készület jegyében 2020. január 3-tól, elsőpéntektől kezdve 9 hónapon át a Nagy kilenced végzésére hívja meg katolikus magyar népünket. Ennek a nagy kilencednek formája a minden első pénteken való szentáldozás, és ha szükséges, akkor szentgyónás végzése. Az elsőpénteki kilencedhez Alacoque Szt. Margitnak tett magán kinyilatkoztatáson keresztül Az Úr Jézus ígéreteket fűzött. Többek között azt ígérte a kilencedet elvégzőknek, hogy nem halnak meg kegyelem nélkül, se a nekik szükséges szentségek vétele nélkül. A szentségekhez bármelyik templomban járulhatunk ebből a célból. Nálunk a péntek reggeli 7-es szentmisén és a nap folyamán tartott délelőtti és délutáni gyóntatási alkalmak valamelyikén való részvétel útján tehetünk eleget a kilenced feltételeinek. A megszokott elsőpéntek esti házas hittan az egy héttel későbbi péntekre tevődik át.
  5. Szombaton elsőszombat lesz, viszont a szokásos elsőszombati reggeli szentmise most elmarad. Az elsőszombati rózsafüzért este 1/2 6-tól imádkozzuk templomunkban. Szombaton este 8 órától az Eucharisztikus Kongresszusra készülve az OST Közösség szervezésében ismét szentségimádás lesz templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A kitett Oltáriszentség előtt imádkozunk, énekelve dicsőítünk, mely alatt gyónási lehetőséget is biztosítunk.
  6. Jövő vasárnap a 10 órai szentmise után Junioros szülői találkozó lesz a lenti hittanteremben. Várjuk azokat a szülőket, akik támogatnák gyermekeik ilyen fajta közösségi nevelését!
  7. Jövő héten, jan. 6-án, hétfőre esik Vízkereszt ünnepe, mely ugyan államilag munkanap, de számunkra parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért előző napon, tehát vasárnap este már Vízkeresztről mondjuk a szentmisét, ami azt jelenti, hogy a jövő vasárnap esti 6-os szentmise már nem a vasárnapról szól. Aki vasárnap esténként szokott szentmisére járni, annak jövő szombaton este, vagy vasárnap délelőtt kell részt vennie valamelyik szentmisén, hogy a mindkét szentmisén való részvételi kötelezettségének eleget tehessen.
  8. 2020-as évi Lelkiőr beosztás már kint van a szenteltvíz tartónál, az üvegen. Várunk mindenkit szeretettel egy - egy imádságos órára mint szolgálót, beugrót vagy ha csak éppen megpihenő testvérként jön be a templomba. A templom nyitva - a szívetek is legyen nyitott a találkozásra, ezt kívánjuk mindannyitoknak az új esztendőben!