1. Szerdán délután 5 órától a 4. osztályos elsőáldozottak hittana lesz a Don Bosco iskolában.
  2. Csütörtökön délután ½ 5-től ½ 6-ig az idén elsőáldozók (elsőáldozásra készülők) hittanának első alkalma lesz a Don Bosco Iskolában. Este 7-től pedig a felnőtt ifi korosztály hittana kezdődik a plébánián.
  3. Pénteken ½ 6-tól ½ 7-ig az Alfa Junior tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, melyre a felső tagozatosokat várják nagy szeretettel. Minden hónap 3. péntekén – így most pénteken is – este 8-tól 9-ig az ifjúság dicsőítő szentségimádást tart templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Szombaton az animátorok hívják az általános iskolásokat játékos együttlét re délelőtt ½ 10-től 12-ig az alsó hittanterembe.
  5. A plébániai hittanok rendje és kezdési időpontja a hirdetőtáblán és a honlapon olvasható.
  6. Két hét múlva szombaton plébániai búcsú nk előtt egy egész napos közösségi együttlétre hívunk mindenkit a templomkertbe. A napot egy 8 órakor kezdődő szentmisével nyitjuk, majd a délelőtt folyamán a már hagyománnyá érett gulyásfőző és süteménykészítő verseny veszi kezdetét, melyre bárki benevezhet. Kérjük, hogy a gulyásfőző versenyre a résztvevők előzetesen regisztráljanak a honlapon. A közös imádságok és étkezés mellett gyermekprogramok, hangulatos térzene vár bennünket. A közösségi napra való tekintettel aznap a szombati előesti szentmise elmarad! Másnap, Szent Mihály napján mindhárom szentmisén teljes búcsú ban részesülhetünk. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő feltételek mellett (szentgyónás, szentáldozás, és a Miatyánk, Hiszekegy, Dicsőség elimádkozása a pápa szándékára) az Egyház könyörgésére Krisztus és a szentek érdemeire való tekintettel az Úristen elengedi a meggyónt bűneink után járó ideiglenes büntetést, mely bűneink következményeként még várna ránk a tisztítótűzben. Éljünk minél többen ezzel a kegyelmi lehetőséggel, melyet fölajánlhatunk önmagunkért vagy valamelyik elhunyt testvérünkért! A 10 órás szentmisét a Mária Rádió közvetíti templomunkból, mely előtt 9 órától egy 50 perces, közösségünkről szóló műsort ad egy, a plébániánk néhány tagjával készített előzetes interjú alapján. Este 6 órakor tartjuk az ünnepélyes szentmisét, melyen Kelemen Imre atya mond homíliát. A szentmise végén az Énekes Iskola tart felemelő koncertet templomunkban. Ezekre a közösségépítő és kegyelmi alkalmakra mindenkit szeretettel hívunk és várunk!