1. A héten hétfőn és kedden reggel 1/2 7-kor tartjuk az utolsó roráté szentmiséket. A hétfői felnőtt hittan elmarad. Az ünnepek alatt és a két ünnep között a hittanórák szünetelnek.
  2. Kedden délelőtt 10 órától délután 1/2 2-ig az animátorok játékos foglalkoztatást tartanak a gyermekeknek az alsó hittanteremben, majd délután 2 órától veszi kezdetét az általuk tartott pásztorjáték a templomban. Éjjel 12 órakor pedig Urunk születésének ünnepét üljük meg az éjféli szentmisén. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Szerdán, Urunk születésének főünnepén, mely parancsolt ünnep, a szokásos rendben reggel 1/2 8-kor, délelőtt 10-kor. és este 6 órakor lesznek a szentmisék.
  4. Csütörtökön és pénteken, Karácsony másnapján és harmadnapján a munkaszüneti napra való tekintettel délelőtt 10 órakor lesznek a szentmisék.
  5. Jövő vasárnap már Szent Család vasárnapja. Ezen a napon az esti 6-os szentmisében megáldjuk azokat a jubiláns házaspárokat, akik ebben az évben ünnepelték 10, 20, 25, vagy 50 éves házasságukat. Kérem, az érintettek adják le jelentkezésüket az irodában vagy a sekrestyében a nevük, a telefonszámuk, és az évfordulójuk számának megadásával!
  6. Az ünnepek alatt az iroda zárva tart. December 30-án, hétfőn délelőtt tartunk irodai ügyeletet 9-12 között. Január 2-tól újra nyitva az iroda a szokásos ügyfélfogadási idő szerint.
  7. Január 5-én, két hét múlva vasárnap, a 10 órás szentmise után, 1/2 órás Junioros szülői értekezlet lesz az alsó hittanteremben.
  8. Azok a lelki őrök, akik a nekik szánt ajándék könyvet az éves lelkiőr-találkozón még nem tudták átvenni, most megtehetik azt a szentmisék után a sekrestyében. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulását, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk a sekrestyében vagy az irodában!
  9. A Magyar Katolikus Püspöki Kar a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előtt 9 hónappal az országos lelki készület jegyében 2020. január 3-tól, elsőpéntektől kezdve 9 hónapon át a Nagy kilenced végzésére hívja meg katolikus magyar népünket. Ennek a nagy kilencednek formája a minden első pénteken való szentáldozás, és ha szükséges, akkor szentgyónás végzése. Az elsőpénteki kilencedhez Alacoque Szt. Margitnak tett magán kinyilatkoztatáson keresztül Az Úr Jézus ígéreteket fűzött. Többek között azt ígérte a kilencedet elvégzőknek, hogy nem halnak meg kegyelem nélkül, se a nekik szükséges szentségek vétele nélkül. A szentségekhez bármelyik templomban járulhatunk ebből a célból. Nálunk a péntek reggeli 7-es szentmisén és a nap folyamán tartott délelőtti és délutáni gyóntatási alkalmak valamelyikén való részvétel útján tehetünk eleget a kilenced feltételeinek.