1. Kedden este 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.
  2. Szerdán a szentmise után állítjuk a fenyőfákat a templomban. 10-15 fő segítségét kérjük szépen! A munka a létszámtól függően kb. 1 órát vesz igénybe. Ugyancsak szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  3. Közeledik a Karácsony, melyet szeretnénk lelkileg is megülni. A szokásos hétfő és péntek reggeli gyónási időpont mellé egy kibővített időtartamú péntek délután 4-től 7-ig tartandó gyónási lehetőséget is biztosítok, hogy mindenki méltó módon felkészülhessen az ünnepre. A szombat esti gyóntatás elmarad! Ezen felül dec. 23-án, hétfőn reggel lesz az ünnep előtti utolsó gyónási alkalom. Igyekezzünk elvégezni szentgyónásunkat, mivel közvetlenül az ünnep előtt erre már nem lesz nálunk lehetőség!
  4. Pénteken 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a plébánián. Este 8-tól pedig a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban.
  5. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  6. A templom és a Betlehem díszitésére adományokat köszönettel elfogadunk!
  7. Az ünnepek alatti Szentségimádás rendjét és szentségőr beosztását kifüggesztettük a szenteltvíz tartóhoz közeli üvegre. Az ünnepek alatt hétfőtől csütörtökig 11-től este 6-ig, péntekenként 11-től este 10 óráig lesz szentségimádás templomunkban.
  8. 2020-tól minden hónap első keddjén, este 8-tól 9-ig mindenki számára nyitott dicsőítő Szentségimádást tartunk a templomunkban, melynek célja a missziók imában hordozása, illetve környezetünk evangelizálása. Ha valaki a plakátok más plébánián való kihelyezésében tudna segíteni, kérjük, jelentkezzen Riszterer Zsuzsinál!
  9. Elkezdődött az Eucharisztikus Kongresszusra való regisztráció, melyet minden részt venni szándékozónak személyesen kell megtennie a Kongresszus honlapján. A szentmisékre való belépés ingyenes, de a résztvevők számának ismerete érdekében ezt mindenkinek meg kell tennie. A szervező iroda várja azon testvérek regisztrációs jelentkezését, akik plébániánkhoz tartoznak és szeretnének részt venni a programokon. Ahhoz, hogy őket speciális szükségleteiknek megfelelően tudják fogadni (nagyotthallók, kerekesszékesek stb.), szükség van adataikra, hogy továbbítsuk azokat a NEK titkárságára. Kérjük, jelezzék az illetékesek, vagy hozzátartozóik ilyen jellegű igényeiket! Kérem egyúttal azon testvérek jelentkezését is, akik a kongresszusra érkező magyar ajkú vendégek, esetleg idegen nyelven beszélő külföldiek elszállásolásában tudnának segíteni. A jelentkezők adják le elérhetőségüket a sekrestyében vagy az irodában!