1. Idén a vasárnappal való egybeesés miatt hétfőre esik Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe. Szokásos módon reggel 1/2 7-kor tartjuk az ünnepi szentmisét. Este 1/2 8-tól pedig képviselő testületi ülést tartunk a plébánián.
  2. Pénteken délelőtt 1/2 10-től 1/2 12-ig a Szent Mónika közösség szervezésében anyukák lelki napja lesz a plébánián. Azokat a kisgyermekes anyukákat is várjuk, akik ugyan nem tagjai a közösségnek, de most szükségük van lelki töltődésre. A gyerekeknek váltócipőt és tízórait hozzunk! Este 6-7-ig pedig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban. Mindenkit várunk szeretettel!
  3. A felső tagozatosokat foglalkoztató Alfa Junior összejövetelei év végéig szünetelnek a résztvevők számának nagyarányú visszaesése miatt. Amennyiben lesz érdeklődés, úgy januártól új formában ismét felkínáljuk a lehetőséget. Már előre jelezzük, hogy jan. 5-én az érdeklődő szülőknek rövid szülői találkozót illetve tájékoztatót szervezünk a 10-es szentmise után .
  4. A Katolikus Karitász az idei adventben is szolidaritási akciókat hirdet:A karitászcsoport az "Egymillió csillag a szegényekért " akció keretében a szenteltvíztartó mellé elhelyezett gyertyákat ajándékozza a kedves testvéreknek. Kérjük, aki teheti, a gyertyák melletti perselybe elhelyezett adományaival támogassa a rászorulókat! A karitászcsoport egy hét múlva, a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Az Angyalbatyu néven induló akció keretében dobozba csomagolt játékot, mesekönyvet, édességet várnak a gyűjtőpontokon. A legközelebbi gyűjtőpont a Don Bosco Iskolában van, ahol december 16-áig várják az adományokat. A gyűjtés részletei a templom előtti hirdetőtáblán, vagy az angyalbatyu.hu weboldalon találhatóak. Emellett a helyi karitászcsoport egész évben várja a szenteltvíztartó melletti Karitászládába a tartós élelmiszert, takarót és gyertyát."
  5. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulását, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is. Nagy segítség, ha nem egy összegben tesszük meg felajánlásunkat, hanem havi bontásban, hiszen a plébánia és templom kiadási költségei is így jelentkeznek.
  6. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk a sekrestyében vagy az irodában!