1. Ma az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban.
  2. Az adventi szent időben - így már most hétfőtől kezdődően - minden hétfőn, kedden és pénteken reggel 1/2 7-től hajnali roráté szentmiséket tartunk. A szentmise után közösen elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  3. Hétfőn este 1/2 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, este 7-től pedig ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  4. Kedden este 6-tól az AKTK szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Szent Mihály Akadémia decemberi előadására, melyet Kiss Gábor, a TINTA Könyvkiadó igazgató-főszerkesztője tart a Don Bosco Iskolában. Címe: A magyar nyelvű Biblia évszázadai. A kézírásos magyar kódexektől a nyomtatott Bibliákon át az internetes Szentírásig.
  5. Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz a plébánián.
  6. Csütörtökön este 6-tól a Közösségek miséjére hívjuk plébániánk család-, és imacsoportjait valamint kisebb közösségeit.
  7. Elsőpéntek lesz a héten. Ne feledkezzünk el az engesztelésről! Pénteken, Szent Miklós püspök napján, este 6-tól Mikulás-váró ünnepséget szervezünk a gyerekeknek a templomban. Együtt imádkozunk, énekelünk és előfordulhat, hogy esetleg még nem várt vendéget is köszönthetünk az ünnep során. Minden gyermeket szeretettel várunk! Ezért a bérmálkozók hittana e héten elmarad! Este 8 órakor a Karizmatikus Közösség tart szentségimádást, és a most 200 éves Albertfalva papi hivatásaiért adnak hálát. Szeretettel várnak mindenkit! Este 1/2 9-től pedig a házasokat várom hittanra a plébánián.
  8. Szombaton az elsőszombati reggeli szentmise és a délelőtti ministránsfoglalkozás elmarad. Helyette 8 órakor a Don Bosco Iskola szentmiséje lesz a templomban. Az elsőszombati rózsafüzért 1/2 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.
  9. Aki jónak látja, hogy egyházközségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól december hónapban is azt kérem, hogy imáival és áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlást vállalók iratkozzanak fel a hátsó kis asztalra kitett papíron!