1. Hétfőn este ½ 8-tól a Képviselőtestület ülése lesz a plébánián, ezért a felnőtt hittan elmarad.
  2. Szerdán az esti szentmisét kivételesen a plébánián tartjuk, mivel a villanyszerelési munkálatok miatt a hét első felében nem lesz a templomban áram.
  3. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozókat várom felkészítésre, este ½ 9-től pedig a házasok hittanja lesz a plébánián.
  4. Szombaton este a szentmise után kivételesen nem lesz gyóntatás.
  5. Két hét múlva, jan. 28-án, szombaton az esti misével kezdődőden és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk! Ugyancsak ezen a napon kelenföldi Szt. Gellért templomban lesz Pernitz Ákos testvérünk akolitus avatása a ½ 4-kor kezdődő szentmise keretében. Ákos állandó diákonussá szentelésére készül, ami június 10-én Esztergomban lesz. Erre a szentelést megelőző eseményére mindenkit szeretettel vár!
  6. Már előre jelezzük a gyermekes szülőknek, hogy aug. 7-10-ig ottalvós nyári hittanos tábort szervezünk plébániánk általános iskolás korú gyermekeinek vidéken. A felsősök számára külön csoportos foglalkozást tartunk. Ahhoz, hogy a szálláshelyet lefoglaljuk, szükségünk van tudni a résztvenni szándékozók létszámát. Ezért jövő héten kiadunk egy szórólapot, melyen jelentkezhetnek a gyermekeiket küldeni szándékozó családok. Kérem, jan. végéig döntsétek el, ki kívánja gyermekét erre elküldeni.