1. Ma megtartjuk délután 5-kor kezdődő szentségimádási óránkat.
  2. Hálásan köszönjük a karácsonyi díszítésre szánt adományokat és mindennemű segítséget, amellyel Urunk születésének ünnepéhez hozzájárultak a testvérek! Méltó és szép ünnepet tarthattunk.
  3. Szerdán várom a katekumeneket hittanra a plébánián.
  4. Pénteken van - mely egyben elsőpéntek - Vízkereszt ünnepe, ami parancsolt főünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért már a csütörtök esti 6-os szentmisét is az ünnep vigíliájáról mondjuk. Másnap – mivel munkanap – reggel 7-kor, illetve a Don Bosco Iskola szentmiséje révén 8-kor is, valamint este 6 órakor lesznek a szentmisék. A reggeli 7-es szentmisén vizet is szentelünk. Mivel ez az elsőpéntek ünnep, a házasok hittanját kivételesen jövő héten pénteken tartjuk meg.
  5. Másnap, elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise, majd délután ½ 6-tól elimádkozzuk a rózsafüzért.
  6. Szombaton ismét hívjuk a hitoktatókkal az általános iskolásokat ½ 10-re közös együttlétre. Ez alkalommal kis zarándoklatra megyünk Árpádházi Szt. Margit közelgő ünnepe révén a Margitszigetre. Aki jön, kérjük, hozzon magával bérletet vagy 4 jegyet, illetve az útra szendvicset. A megszokott időben érkezünk vissza a templom elé.
  7. Ezúton szeretnék egyházközségünk minden családjának, és minden kedves tagjának kegyelmekben gazdag, áldott, új esztendőt kívánni! Merjük újra egészen rábízni magunkat a gondviselő Úrra, akinek minden napunkra gondja van!
  8. Megjelent egyházközségi levelünk karácsonyi száma. Aki még nem vitt belőle, vigyen magával 1 példánnyal!