1. Szerdán a katekumeneket várom este 7-től a plébánián.
  2. Csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, az esti szentmisén egy gyertyaszenteléssel egybekötött fényliturgia keretében adunk hálát Jézusba vetett hitünk ajándékáért. Várjuk a családokat, hogy a szülők Máriához hasonlóan ajánlják gyermekeiket a mennyei Atya oltalmába!
  3. Pénteken, elsőpéntek lesz. Egyben Szent Balázs püspök ünnepe; a reggeli szentmisében balázsáldást osztunk. Aki ebben részesülni kíván, kérem erre a szentmisére jöjjön, mivel vasárnap már nem balázsolunk, hiszen ez a szentelmény Szent Balázs napjához és személyéhez kötődik. Este pedig ½ 9-től várom a házasokat hittanra a plébánián.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig ismét általános iskolás játékos katekézis lesz a plébánián. Elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise, délután pedig ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért. Másnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  5. Az aug. 7-10-ig tervezett nyári hittanos tábort csak jelentkező gyermekek esetében fogjuk megtartani. Kérlek Benneteket, jelezzétek részvételi szándékotokat gyermekeitek kitöltött szórólapjának leadásával!
  6. Febr. 25-én, szombaton rendezzük idei farsangi bálunkat a Don Bosco Iskolában. Délután 4-6-ig a gyermekek farsangja lesz “Állatok Noé bárkájában” mottóval. Tehát állatos jelmezeket várunk a gyerekektől. A felnőttek Bálja este 7 órától hajnali ½ 2-ig tart. A 18. életévüket betöltött felnőtteket várjuk erre az alkalomra. A 16 és 18 év közöttiek szülői engedéllyel este 10 óráig maradhatnak. Belépőjegyeket jövő héttől árusítunk a szentmisék után. A gyermekfarsang belépője családonként 500 Ft. A bál jegyára fejenként 1000 Ft. Az idén is várunk felajánlásokat: ép és ízléses tombolatárgyakat, cégek felajánlásai reklámértékűek. Továbbá segítő szolgálatokat a büfébe, ruhatárba, kapuba. Várunk kenyérre való krémeket, zöldségeket, felvágottakat. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett táblázatok kitöltése útján lehet.
  7. Febr. 12-én, két hét múlva vasárnap, az esti 6-os szentmise keretében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét azon idős, vagy beteg testvéreinknek, akik az egyház tanítása szerint arra rászorulnak, a szentgyónást előtte elvégezték, valamint részt vettek a febr. 6-án, hétfőn a reggeli szentmise utáni, vagy a febr. 8-án, szerdán, az esti 6-os szentmise utáni felkészítésen. Természetesen azok is részesülhetnek a szentségben, akik betegségük folytán nem tudnak a felkészítésen megjelenni, de hozzátartozóik ezt előre jelzik, valamint szentgyónással felkészültek. Szükség esetén autós szállítási segítséget nyújtunk. Kérjük, jelezzétek ezt irodaidőben a plébánián!
  8. Plébániai Szaknévsor készítését határoztuk el. Olyan testvérek jelentkezését várjuk, akik szívesen állnak a plébánia rendelkezésére. Jelentkezni lehet honlapunkon.