1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Csütörtökön temetik egyházközségünk egyik tagját, Palotai Erzsébetet. Este 6 órakor érte mutatjuk be a szentmisét. A gyászjelentés a részletekkel a hirdetőtáblán.
  3. Pénteken a bérmálkozókat várom ½ 6-tól a plébánián.
  4. Szombaton az esti misével kezdődően és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk! Ugyancsak ezen a napon a kelenföldi Szt. Gellért templomban lesz Pernitz Ákos testvérünk akolitus avatása a ½ 4-kor kezdődő szentmise keretében.
  5. Kérem, hogy adják le azok a családok a kitöltött szórólapot, akik szeretnék, hogy az aug. 7-10-ig tartandó nyári hittanos táboron gyermekük részt vegyen!
  6. Febr. 25-én, szombaton rendezzük meg az általános iskolás gyermekek számára tartandó jelmezes farsangi mulatságunkat, illetve a felnőttek idei farsangi Bálját a Don Bosco Iskola földszinti aulájában, illetve ebédlőjében. Részleteket később közlünk, jegyeket később árusítunk majd.
  7. Jún. 2-5-ig, ismét indul egy csoport a Csíksomlyói Búcsúba. Kérjük, a részt venni szándékozók jelentkezzenek a sekrestyében! Létszámtól függően 40-45 Ft a részvételi költség fejenként.
  8. Ugyancsak a nyárra készülve hirdetjük, hogy júl. 5-9-ig családos nyári tábor lesz Bodajkon. Jelentkezni lehet rá a honlapon.