1. Ökumenikus imahét kezdődik mától. Kedden reggel a Don Bosco Iskola áhitatát Pocsai Miklós ref. tiszteletes végzi, este 6 órától pedig az albertfalvi ref. imaházban várnak minket szeretettel ökumenikus istentiszteletre. Vasárnap este 6-tól a Kelenvölgyi Ref. Imaházban (1116 Bp., Gépész u. 23.) a Tündérkerti Esték sorozat részeként a XXI. század elején megélt keresztényüldözésről tart előadást dr. Győrfi Károly, óbudai ev. felügyelő.
  2. Szerdán este 7-től várom a katekumeneket hittanra a plébánián.
  3. Szombaton kivételesen az esti szentmise előtt ½ 6-tól lesz a gyóntatás.
  4. Két hét múlva, jan. 28-án, szombaton az esti misével kezdődően és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk! Ugyancsak ezen a napon kelenföldi Szt. Gellért templomban lesz Pernitz Ákos testvérünk akolitus avatása a ½ 4-kor kezdődő szentmise keretében. Ákos állandó diákonussá szentelésére készül, ami június 10-én Esztergomban lesz. Erre a szentelést megelőző eseményére mindenkit szeretettel vár!
  5. Már előre jelezzük a gyermekes szülőknek, hogy aug. 7-10-ig ottalvós nyári hittanos tábort szervezünk plébániánk általános iskolás korú gyermekeinek vidéken. A felsősök számára külön csoportos foglalkozást tartunk. Ahhoz, hogy a szálláshelyet lefoglaljuk, szükségünk van tudni a résztvenni szándékozók létszámát. A hátsó kisasztalról vigyen magával egy szórólapot az a szülő, aki szeretné gyermekét erre elküldeni. Kérem, jan. végéig döntsétek el, ki kíván e táborban részt venni.
  6. Febr. 25-én, szombaton rendezzük meg az általános iskolás gyermekek számára tartandó jelmezes farsangi mulatságunkat, illetve a felnőttek idei farsangi Bálját a Don Bosco Iskola földszinti aulájában, illetve ebédlőjében. Részleteket később közlünk, jegyeket később árusítunk majd.
  7. Jún. 2-5-ig, ismét indul egy csoport a Csíksomlyói Búcsúba. Kérjük, a részt venni szándékozók jelentkezzenek a sekrestyében! Létszámtól függően 40-45 Ft a részvételi költség fejenként.
  8. Ugyancsak a nyárra készülve hirdetjük, hogy júl. 5-9-ig családos nyári tábor lesz Bodajkon. Jelentkezni lehet rá a honlapon.