2023. szept. 17. 10:00
Szerdán 16:30-tól sok szeretettel várjuk a Közösségi Házba az első ovis hittanra a gyerekeket szüleikkel együtt. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. Ebben az órában nem gond, ha a kisgyermekek hangosak, mászkálnak vagy a maguk módján próbálnak imádkozni. Emiatt kérjük a többi testvér megértését és türelmét erre az időszakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 10. 10:00
Hétfőtől indul az 5 napos Imaháló és szentségimás. Hétfőtől-csütörtökig ½ 8-tól este 6-ig, pénteki napokon meg este 8 óráig jöhetünk találkozni Jézussal. Imaháló és Lelkiőr szolgálatra jelentkezni bármikor lehet a kihelyezett telefonszámon. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub tartja első összejövetelét a Közösségi Házban. Idén délután 4 órakor kezdünk, hogy azok is el tudjanak jönni, akik a korai időpont miatt nem tudtak eddig részt venni. Várunk minden régi és új tagot. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 27. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért ½ 6-tól együtt imádkozzuk a templomban. Az 5 napos Szentségimádás SZEPTEMBER 11-ÉN INDUL...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 20. 10:00
A héten kedden reggel 7-kor, szerdán és csütörtökön este 6-kor szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Őszi tekergés néven 2 napos családos kerékpáros kirándulást tervezünk szeptember 15-17-ig Péliföldszentkereszten. A biciklis túrán kívül lesz bográcsozás, kirándulás, közösségépítő játékok! Augusztus 25-ig jelezze aki érdeklődik a program iránt a miks.imre(at)gmail.com címen...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 13. 10:00
Hétfőn, Nagyboldogasszony főünnepének előestéjén a reggeli 7 óra helyett este 6-kor mondunk szentmisét. Kedden, Nagyboldogasszony főünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért a reggeli megszokott 7-es mise mellett este 6-kor is mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. júl. 30. 10:00
Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. A héten az iroda csak hétfőn és szerdán lesz nyitva. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért az esti mise előtt ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.
2023. júl. 23. 10:00
Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Szombaton az esti 6-os előesti szentmisét Hollai Antal atyáért, szeretett egykori plébánosunkért mutatjuk be halálának évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel várunk!
2023. júl. 16. 10:00
A héten változik az egész napos szentségimádás nyári menetrendje, mert az Emmánuel közösség lelkigyakorlata, keddtől szombatig tartó találkozója lesz a templomban illetve a Közösségi Házban. Kedden a szokásos időben egész nap tartunk szentségimádást. Az eddigiektől eltérően szerdán 13:00 órától 18.00 óráig lesz szentségimádás. Csütörtökön délelőtt nem lesz, de délután ismét 13:00 órától 18:00 óráig tartunk szentségimádást...
2023. júl. 9. 10:00
Idén is lesz Csillagtábor az animátorok szervezésében augusztus 21-25. között. Idén is szükséges lesz a tábor előtti regisztráció. Jelentkezni július 10., hétfő reggel 8-tól lehet a plébánia honlapján, illetve a levelezőlistán megadott linken. A regisztráció a 120 fős létszám betöltéséig lehetséges. A létszám betöltése utáni jelentkezők várólistára kerülnek majd. Várunk szeretettel minden legalább 7 éves gyermeket...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)