1. Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban.
  3. Kedden ½ 3-tól a 60+-os Szent Anna közösség találkozik a Közösségi Házban. Várjuk a régieket, de nagy szeretettel hívunk és bátorítunk a részvételre új tagokat is!
  4. Szintén kedden este ½ 8-tól pedig ismét Apaklubot tartunk a Közösségi Házban.
  5. Tájékoztatásul közöljük, hogy szerdán reggel 7-kor mondják a czestochowai zarándokok miseszándékaira felajánlott szentmisét a kegyhelyen.
  6. Pénteken az orgonahangolás miatt a szentségimádás 11 órától kezdődik.
  7. Szintén pénteken ½ 5‑től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, este 6-7-ig pedig családos szentségimádás a templomban.
  8. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk, de ezúttal a sekrestyében.
  9. Miután a nyári családos tábor 120%-ra betelt, meghirdetjük a hittan tábort is általános iskolás korú gyermekeknek. 2023. július 31. és augusztus 3. között lesz a horányi Árnyas Liget Táborban. A jelentkezéseket az ujhazy.micko(at)gmail.com e-mail címre várjuk.
  10. Szeretettel hívunk minden felnőttet, illetve középiskolás korú gyermeket is szüleivel együtt a november 25-én, pénteken tartandó zenés-táncos együttlétünkre, a Katalin bálra, mely 8 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart. Megjelenés elegáns ruhában! További részletekkel jövő héten jelentkezünk! Jegyek várhatóan majd elővételben és helyszínen is kaphatóak lesznek. Ez az este kiváló alkalom azon házaspárok részére, akik szeretnének az albertfalvi közösségi életbe becsatlakozni.
    Örülnénk, ha minél több kisgyermekes szülő is el tudna jönni, de tudjuk, hogy nekik nem egyszerű megoldani a gyermekfelügyeletet. Épp ezért keressük azokat a fiatalokat és időseket is, akik az alkalom idejére gyerekvigyázást tudnának vállalni. Kérjük, hogy a sekrestyében jelentkezzenek név és telefonszám megadásával!
  11. Advent előtt, szombati napokon november 19-én, és 26-án Kreatív Kuckó elnevezéssel olyan családos műhelyt nyitunk, ahol az adventi koszorút a családok maguk készíthetik el. Az alkalom a koszorú készítés alapköltségéig részvételi díjas, amit majd a helyszínen kérünk el, illetve ki lesz helyezve egy adománydoboz, amibe adományozhatunk. Kérjük, hogy otthoni, elfekvőben lévő, díszítésre alkalmas apróságokat hozzatok esetleg magatokkal, amit aztán fel lehet használni. A koszorú készítésen kívül más kreatív alkotási lehetőségekkel is készülünk minden korosztály számára. Aki elfárad a nap folyamán, annak egy csendesebb beszélgető "sarok szobában" lesz lehetősége beszélgetni. Szeretettel várjuk a család minden tagját! Most is szeretnénk "ADOK ‑ VESZEK piacteret" kialakítani. Az asztalokra szeretnénk kitenni a hozott apróságokat: jó állapotú gyerekjátékokat, megunt ékszereket, dísztárgyakat, kis mütyüröket. A felajánlott portékákból befolyt összeget a további kézműves Kreatív Kuckó foglalkozásokba forgatjuk majd vissza. Ezeket az adományozásra szánt tárgyakat november 18-án, pénteken 10 – 18 óráig lehet beadni a Közösségi Házba.