1. Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás megfelelő létszámú lelkiőr jelentkezőnek köszönhetően. Nagyon köszönjük Zsuzsinak a szervezést és a lelkes jelentkezőknek a szolgálatot! Ezzel párhuzamosan újra indul az otthonról vállalható imaszolgálat, az IMAHÁLÓ is, melyhez lehet csatlakozni! Szeretnénk ezzel lehetőséget adni mindazoknak, akik eddig a családi vagy egészségi állapotuk, illetve munkabeosztás miatt akadályozva voltak abban, hogy eljöjjenek a közös imaalkalmakra.
  2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  3. Szerdán délután 5 órától az ovisok hittana lesz a Közösségi Házban.
  4. Este 7-kor a plébániai klasszikus kórus próbát tart a Közösségi Ház másik termében.
  5. Ezen a napon van Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe is. Az immár hagyománnyá vált espereskerületi közös keresztutunk este 8 órakor kezdődik a budafoki Péter-Pál Kápolnánál. A keresztutat idén a Baross Gábor-telepi Jézus Szíve Plébánia vezeti. A résztvevők hozzanak magukkal gyertyát!
  6. Szintén a szerdai napon a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia csatlakozva a többi Európai Püspöki Konferenciához közös európai imanapra hív bennünket, hogy együtt imádkozzunk a békéért, ezért a szerdai egész napos szentségimádási napot, valamint a közös esti keresztútjárást erre a szándékra ajánljuk fel. Jöjjünk el minél többen, imádkozzunk együtt a békéért!
  7. Csütörtökön és hetente minden csütörtökön reggel ½ 9-től 10-ig a kisgyermekes anyukákat várjuk a Közösségi Házba Baba-mama körre.
  8. Délután ½ 5-től az elsőáldozásra készülők hittana kezdődik a Közösségi Házban, majd este 7-től azon felnőtteket várjuk katekumen hittanra a Közösségi Házba, akik valamelyik szentség felvételét szeretnék és arra készülnek.
  9. Este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várnak!
  10. Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúkat várjuk közös együttlétre a Közösségi Házba.
  11. Templomunk mellékoltárainak gondozására, díszítésére keresünk egy családot, vagy közösséget, esetleg egy vállalkozó személyt, aki ezt az Úrnak kedves szolgálatot felvállalná. Jelentkezés a sekrestyében.
  12. Az Új Szív és az Új Jeruzsálem közösség szervezésében Szentlélek Szemináriumot indítunk szeptember 29-től. Az alkalmak csütörtökönként a Fehérvári úti Missziós Központban lesznek. Jelentkezési határidő szeptember 18. Részletes információk a plakáton találhatók.
  13. Örömmel közöljük, hogy Bíboros Főpásztorunk erre a tanévre egy tavasszal felvett kispapot küld hozzánk ún. propedeutikus, azaz előkészítő évre. Nagy szeretettel fogadjuk Somló Istvánt körünkben. Kísérjük imádsággal felkészülését a papi életre!