1. Vasárnap (31-én) a már meghirdetett HOLYWIN elnevezésű dicsőítő szentségimádás lesz déli 12 órától éjfélig folyamatosan az albertfalvi templomban, amihez csatlakozik egy missziós menet a Szent Gellért templomból, mely 16 órakor közös imával indul felénk. 18 órakor szentmise lesz. Bárki csatlakozhat bármikor!
  2. Hétfő Mindenszentek napja, parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezen a napon délelőtt 10-kor és este 6 órakor mondunk szentmisét. A vasárnap esti 6-os szentmise már az ünnepről szóló előesti szentmise lesz. A Szent Mónika Kör hétfői találkozója az ünnepre való tekintettel elmarad, és kivételesen november 15-én lesz megtartva.
  3. Kedden Halottak napja van. Ezen a napon rendhagyó módon nem reggel 7-kor, hanem este 6-kor lesz a szentmise. Az esti szentmise után Lucernáriumot tartunk, vagyis egy fény liturgia keretében imádságosan megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. A Lucernáriumra mindenki hozzon gyertyát magával! A szentmise után pedig - mivel a hónap első keddje - este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az imádságot papi hivatásokért és a papnevelésért ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki nov. 1-től 8-ig temetőt látogat, s legalább lélekben imádkozik az elhunytakért (ez mind a 8 napon elnyerhető), illetve aki Halottak napján templomot vagy kápolnát látogat s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik.
  5. Csütörtökön a baba-mama kör szeretettel várja a kisgyermekes anyukákat 10-től a szentségimádásra, majd 11 órától beszélgetésre a Közösségi Házban. A hét témája: a Halottak napja kisgyermekekkel.
  6. Szintén csütörtökön a főiskolás korú fiatalok hittana este 7-től lesz a Közösségi Ház nagy hittantermében. Mivel eddig 5-nél kevesebb résztvevő volt, a folytatás attól is függ, lesz-e megfelelő érdeklődés.
  7. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A házaspárok esti hittana most kivételesen elmarad.
  8. Szombat délelőtt 10-től általános iskolás korú gyermekek játékos együttléte lesz a Közösségi Házban.
  9. Az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.
  10. Jövő vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik.
  11. A járvány terjedésére való tekintettel ismét arra kérünk Benneteket, hogy lehetőleg maszkban gyertek a szentmisére, illetve a zárt térben tartott, nagyobb létszámú rendezvényeinkre!
  12. Köszönet mondunk mindazoknak, akik az elmúlt években részt vettek a 10 órai szentmisék utáni agapé-szolgálatban (kenyérkenés). Áldozatos munkájuk nagyban hozzájárult a misék utáni jó hangulatú beszélgetésekhez. A múlt héten újra indítottuk a szolgálatot. A már lelkes csapattagok mellé új embereket, családokat vagy akár egész csapatokat, családcsoportokat hívunk. A feladat az alapanyagok beszerzése, a mise előtt az agapé előkészítése, a mise végén a felszolgálás, majd a mosogatás, rendrakás. Jelentkezni a plébánia honlapján a „szolgálatok-kenyérkenés” fülön keresztül lehet, illetve személyesen a sekrestyében.