1. Ma a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást!
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online találkozót tart.
  3. Kedden este 6-tól állítjuk fel a fenyőfákat, melyhez 15 fő segítségét kérjük.
  4. A karácsonyi ünnepi miserend a következőképpen alakul Albertfalván:
    Dec. 24-én, pénteken reggel mondjuk az utolsó rorátét, majd délelőtt 10-től délután 2-ig az animátorok tartanak karácsony előtti gyerekvigyázós oratóriumot a Közösségi Házban. Délután 2 órakor tartjuk a templomban az animátorok előadásában megrendezett pásztorjátékot. Éjfélkor szentmisével ünnepeljük meg Urunk születését.
    Másnap, dec. 25-én, szombaton, Karácsony szent napján a parancsolt ünnepre való tekintettel vasárnapi miserendet tartunk. Előre jelezzük, hogy a Karácsony napi esti 6-os szentmise most nem lesz vasárnap előesti mise, hanem az ünnepről szól.
    Ezt követően, dec. 26-án, Szent Család vasárnapja lesz, melyen szintén a szokott ünnepi miserend lesz. Dec. 27-étől visszaáll a megszokott hétköznapi miserend.
  5. Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között is lesz szentségimádás. Kövessétek a honlapon a beosztás változásokat! Az üres helyekre még helyettest keresünk. Kérjük, hogy aki tud, mihamarabb jelentkezzen lelkiőr szolgálatra Riszterer Zsuzsinál személyesen vagy telefonon. Az éves lelkiőr találkozót várhatóan tavasszal tartjuk meg.
  6. A karácsonyi díszítésre szánt adományaitokat köszönettel elfogadjuk a sekrestyében.