1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn este 1/2 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben.
  3. Kedden este 8-tól 9-ig mindenki számára nyitott, dicsőítő szentségimádást tartunk templomunkban a missziók és környezetünk evangelizálásáért, továbbá az eucharisztikus kongresszusért.
  4. Szerdán az ovis hittan elmarad. E napon a karitászcsoport szervezésében Schmidt M. Regina szerzetesnővér lelki előadást tart az irgalmasságról az esti mise után. Az előadás helyszíne a Krisztus Király Missziós Központ (Fehérvári út 168-178.). Az előadás résztvevői az esti hatos szentmise után közösen sétálnak át templomunkból az előadás helyszínére. A karitászcsoport szeretettel vár minden érdeklődőt! A gyerekkel érkezőket is szívesen fogadjuk!
  5. Csütörtökön az esti 6-os szentmise a közösségeink miséje, ezért szeretettel hívom a család- és imacsoportokat!
  6. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről és a böjtről! Egyben az Eucharisztikus Kongresszus előtti Nagykilencedet is végezhetjük, ezért mindenkit várunk a pénteki reggel 7-es szentmisére, hogy szentáldozással, illetve, ha szükséges, esetleges szentgyónással készüljünk együtt. Este 7-től keresztutat járunk templomunkban, 1/2 9-től pedig a házaspárokat várom hittanra a plébánián.
  7. Szombaton 1/2 10-től 12-ig az animátorok tartanak játékos foglalkozást az általános iskolásoknak az alsó hittanteremben. Elsőszombat révén pedig 1/2 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért a templomban. A szombat esti gyóntatás elmarad.
  8. Aki jónak látja, hogy egyházközségünk számára közösségi ház épüljön, attól március hónapban is azt kérem, hogy imáival, áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet! A felajánlást vállalók iratkozzanak fel a hátsó kis asztalon kitett papírokon.
  9. Hálásan köszönjük testvéreink nagylelkű adományait, melyet a katolikus iskolák javára gyűjtöttünk. 455 ezer Ft-ot továbbítottunk az egyházmegyének.
  10. Idén, május 15-17. között kerül sor az albertfalvi házaspárok lelkigyakorlatára Leányfalun, a Szent Gellért Lelkigyakorlatos Házban. A program pénteken kora estétől vasárnap kora délutánig tart, a lelkigyakorlat lelki vezetője a többek által ismert ferences szerzetes, Didák testvér lesz. A lelkigyakorlaton a házaspárok csak együtt vehetnek részt, de gyerekek nélkül. A költség szállással, étkezéssel 25-27 ezer Ft körül várható fejenként. A lelkigyakorlatozni vágyó házaspárok jelentkezését 2020. március 31-ig várjuk a hazaslelkigyakorlat.alfa(at)gmail.com e-mail címen.
  11. Az idei hittan táborunk ismét Kemencén lesz július 6. és 9. között, amint ezt már hirdettük.Várjuk általános iskolás korú gyermekek jelentkezését! Jelentkezési lap a hátsó kis asztalon található. Különös szeretettel várjuk az elsőáldozásra készülő gyermekeket!
  12. Eucharisztikus kongresszus: 2020. szeptember 13-20.
    • Regisztrálni már lehet a honlapon (iec2020.hu), illetve a plébánián, a kitöltött űrlappal, mely a hátsó kis asztalról elvihető. Létrehoztunk egy albertfalvi csoportot is, hogy ha valaki nem szeretne egyedül lenni, az közösségileg vehet részt a programokon.
    • A Hungexpo programokra, melyek hétköznap lesznek, március 13-ig lehet kedvezményes jegyeket venni (7500 Ft egész hetes, de van 3 és 1 napos is), később valamivel drágábbak lesznek a jegyek.
    • A programokról, előadókról ALFA (albertfalviak) HIREK-ben küldünk rendszeresen az új információkat. Feliratkozni Riszterer Tamásnál és Zsuzsinál lehet.
    • Azok részére, akik nehezebben tájékozódnak az interneten, a részletes programot kinyomtatva kitettük a hátsó kis asztalra ill. a templom oldalán lévő vitrint is mindig aktualizáljuk.

Az összes többi program ingyenes, de regisztrálni szükséges:

    1. A nyitó szentmisére
    2. Forráspontra (ifjúsági est a 15-30-as korosztály részére) kötelező regisztrálni, helyre szóló jegyeket adnak
    3. Kossuth téri misére és fáklyás felvonulásra
    4. Vasárnapi záró szentmisére a Hősök terén is kérik a regisztrációt biztonsági okokból

Szállás felajánlás Március 8-ig várjuk a plébánián. Kitölthető űrlap a hátsó kis asztalon található.
Önkéntesség: várják 16 éven felüli önkéntesek jelentkezését különböző feladatokra, melyre a honlapon lehet jelentkezni.

Akinek kérdése van, írjon nek2020(at)albertfalviplebania.hu email címre.