1. Holnap, hétfőn a szentségimádás este 8 helyett este 7-ig tart majd. Előreláthatólag a hétfői szentségimádás befejező időpontja időnként módosulni fog. Kérem, figyeljük a hirdetést!
  2. Kedden az Apaklub tartja este 8-tól összejövetelét a sekrestyében.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián. Mindenki hozzon maszkot magával!
  4. Pénteken a délután 1/2 5-től tartandó gyóntatás kivételesen elmarad, viszont a másnap esti szombati mise után, a megújulási imaesten folyamatosan gyóntat majd Zoli atya.
  5. Szombaton 10-től 1/2 12-ig az általános iskolás korú ministráns fiúk foglalkozása lesz a sekrestyében. Az esti 6-os szentmisében és azt követően pedig megújulási imaestet tartunk ismét templomunkban. A szentmise után imaszolgálattal egybekötött dicsőítő szentségimádáson vehetünk részt, mely alatt gyónási lehetőséget is biztosítunk. Minden megújulni vágyó testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk!
  6. Az idei évben a Szent Mihály napi templombúcsút szeptember 29,-én kedden az este 7 órakor kezdődő szentmisében tartjuk. Az ünnephez kötődő közösségi napunkat az utána következő hétvégén, október 3-án szeretnénk megtartani. A koronavírus helyzetre való tekintettel az alábbi feltételek teljesülése esetén lesz szabadtéri közösségi napunk:
    - A kormányrendeletek megengedik a rendezvény megtartását
    - Az időjárás alkalmas lesz az együtt ünnepléshez
    - A szokásos bográcsozáshoz lesz elegendő jelentkező
    Ez utóbbi feltétel kapcsán kérünk benneteket, hogy mindenki gondolja át életkorára és egészségi állapotára való tekintettel, hogy vállalja-e az egész napos együttlétet a közösség tagjaival és felelős döntést hozva jelentkezzen a plébánia honlapján. Jelentkezéskor kérjük megadni a bográcsos csapat felelősének email címét, hogy értesíteni tudjuk a részt venni szándékozókat az esetleges változásokról. Várható programokról jövő héten adunk tájékoztatást.