1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a régi helyszínen, vagyis a plébánián.
    6-tól 7-ig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, majd 7-től közösen keresztutat járunk.
  5. Szombaton reggel 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  6. Jövő vasárnap már Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja. A délelőtti 10 órás szentmise elején tartjuk a barkaszentelést, illetve az ünnepélyes körmenetet a templom körül. Kérem, hogy aki tud, hozzon többet a barkából vagy a virágzó ágakból, hogy másoknak is oszthassunk belőle!Az ágakat kérjük szombatig a sekrestyében leadni!
  7. Még egy héten át tart a papírgyűjtés plébániánkon. A papírt kérjük a templomkertben, az erre a célra elhelyezett konténerbe helyezni!
  8. Idén nyáron is szervezünk hittantábort az általános iskolásoknak július 2-5. között Kemencén, a Börzsönyben. Várjuk a gyerekek jelentkezését!
  9. A templom húsvéti díszítés ére adományokat köszönettel elfogadunk!
  10. Hétfőtől visszaáll a hétköznapi egész napos szentségimádás régi rendje , vagyis hétfőtől péntekig minden reggel ½ 8-tól (keddenként csak 8-tól) este 8-ig, péntekenként pedig egészen este 10-ig a templomban elidőzhetünk a szentségi Úr előtt. A sok betegség miatt lelkiőr-helyettesekre is szükség van, kérjük, jelentkezzenek Riszterer Zsuzsinál!
  11. Az AKTK előadásra hívja fel figyelmünket, mely ápr. 23-án este 6 órától a Krisztus Király Missziós Központban, a Fehérvári út 168-178 C szám alatt lesz. Az előadó, Lothringer Éva szoc. testvér, családterapeuta. Emellett a Társas Kör 1 napos autóbuszos kirándulást is szervez május 11-én Ipolytarnócra és Hollókőre. Indulás : reggel 7 órakor a templom elől. A p rogramban egy, a geológiai tanösvényen az ősmúltra visszatekintő, vezetett séta szerepel, majd ebéd, melyet a Hóllókői vár megtekintése követ. Hazaérkezés kb. este ½ 7-kor. Jelentkezés Baky Juditnál 6500 Ft befizetésével. (06-20-23-23-084)