1. Ma országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk a plébánián.
  4. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 7-től keresztutat járunk templomunkban. Este ½ 9-től pedigházaspárok hittanja lesz a plébánián.
  5. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. Délelőtt ½ 10-től délután 4-ig pedig a középiskolás és felnőtt ifjúság nagyböjti lelki napja lesz a plébánián. Délután 3-tól 4-ig az általános iskolás fiúk ministráns foglalkozása lesz a templomban. ½ 6-tól pedig együtt imádkozzuk a templomban az elsőszombati rózsafüzért.
  6. Jövő vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  7. Örömmel jelzem, hogy a nyári családos táborra a jelentkezés szinte elérte a maximális létszámot. Még 1-2 család jelentkezését el tudjuk fogadni. A július 16. és 19. között tartandó gyerek hittantáborra még várjuk a jelentkezéseket! A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Kérjük, a jelentkezéseteket minél előbb tegyétek meg!
  8. Könyveket gyűjtöttünk Kárpátaljára. A gyűjtést befejeztük, ezért több könyvet ne hozzatok! Köszönet a rengeteg könyvért, sokkal több jött össze, mint amennyit a nevetlenfalui iskola könyvtára fogadni tud. Az AKTK megpróbál más kinti lehetőséget is megkeresni és a végső elhelyezésről be fog számolni.
  9. Idén is felajánlhatjuk adónk 1-1%-át a Magyar Katolikus Egyház, illetve egy alapítvány javára. Tisztelettel kérünk Titeket, hogy adótok egyik 1%-ával támogassátok katolikus egyházunkat. A másik 1%-ot – amennyiben lehetséges – a Katolikus Karitászt támogató alapítványra adhatjátok. Mindkét technikai adatlap a kisasztalról elvihető.
  10. Két hét múlva, március 4-én, szombaton elkezdődik a karitász nagyböjti élelmiszergyűjtése. Kérjük, hogy tartós élelmiszer adományaitokat hozzátok előre a szentmisék alkalmával a felajánláskor!
  11. Március 17-én, szombaton tartjuk tavaszi egyházmegyei szentségimádási napunkat. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek lelkiőrnek! Az esti szentmise után este 7-től az OST Közösség és az Eucharist Együttes szervezésében dicsőítő szentségimádással zárjuk ezt a napot, melyen Molnár Zsolt veresegyházi plébános atya tesz tanúságot az Oltáriszentséggel való kapcsolatáról. A zenés dicsőítés alatt gyóntatási lehetőséget is biztosítunk! Más plébániákról is érkeznek majd hozzánk erre az alkalomra. Mindenkit szeretettel várunk plébániánkról is!
  12. Aki fontosnak tartja, hogy Albertfalván Közösségi Ház épüljön, kérem, hogy imáival és áldozatvállalásával támogassa meg ezt az ügyet! A hátsó kisasztalon kitett papíron iratkozzanak fel az áldozatot vállalók!