1. A mai elsővasárnapi szentségimádást délután 5-kor kezdjük.
  2. Adventben minden hétfőn, kedden és pénteken ½7-kor kezdődnek a roráték, utána elimádkozzuk közösen a reggeli dicséretet.
  3. Hétfőn este ½8-től képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián.
  4. Kedden este 6-tól Mikulásváró Szent Miklós ünnepséget tartunk a templomban. Minden gyermeket szeretettel várunk!
  5. Szerdán a katekumenek, pénteken a bérmálkozók hittanja lesz.
  6. Csütörtökön este 8-tól imaszolgálattal egybekötött karizmatikus imaest lesz az alsó hittanteremben. Mindenkit szeretettel várunk!
  7. A pénteki egész napos szentségimádást egyenlőre a sekrestyében tartjuk. A délutáni gyóntatás helyszíne marad a templom. Minden hónap 2. péntekén- vagyis most pénteken is – 6-7-ig családos szentségimádás lesz templomunkban. Mindenkit – nem csak családosokat – szeretettel várunk!
  8. Jövő szombaton délelőtt ½10-12-ig az általános iskolások játékos foglalkozása lesz a hitoktatókkal, az esti 6-os szentmisében és azt követően pedig ismét megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!
  9. Katolikus Karitász Albertfalva néven elindult karitászcsoportunk facebook oldala, itt olvashatóak a karitász felhívásai, hirdetései.
  10. Tisztelettel kérjük mindazokat az egyházközségünk területén lakó testvéreket, akik még nem rendezték idei egyházi hozzájárulásukat, hogy rendezzék azt.
  11. A karácsonyi díszítésre köszönettel fogadunk adományokat a sekrestyében.
  12. Örömmel közöljük a családokkal, hogy a nyári családi tábor július 5-9-ig, szerdától vasárnapig lesz a már jól ismert és megszeretett Bodajkon! Igyekezzünk rögzíteni programjaink között.
  13. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik ismét segítettek abban, hogy hétvégére szép és tiszta legyen templomunk! Az Úr áldása van Rajtatok ezért!